Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éltetek volna a lehetőséggel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltetek volna a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Egyszer a nagybátyám felesége rám nyomult. (15 voltam) Úgy alakult, hogy ott alszom náluk, a nagybatyámnak pedig bekellett mennie dolgozni éjszaka.

Szóval lényeg ami lényeg beszélgettünk este 11 körül, és felhozta a szex témát, itt kb mindent képzeljetek el. Végül oda lyukadtunk ki, hogy már azt mesélte hogy 2 hónapja nem voltak együtt a nagybátyámmal, és ki van éhezve, bizsereg a puncija stb. Kérdezgette, hogy én milyen dolgokat szeretnék csinálni, miket csináltam már. Szűz voltam, és elmondtam neki őszintén, hogy szűz vagyok. Aztán ugye ráment a témára, hogy én hogyan verem ki, mire gondolok közben, milyennek képzelek el egy forró puncit.. Bár állt a farkam, de nem mertem semmit csinálni. Végül felajánlotta, hogy aludhatnék vele, mert kicsit fél egyedül. Szóval ott aludtam a szobájában, és éjszaka megöleltem hátulról, nekem nyomta a fenekét, és izgatta a farkam, kb 1 órán át csak csúszkáltam a fenék párnái között, aztán betettem neki. Többször is bele élvéztem az éjszaka folyamán. 1 szót sem váltottunk, amikor elélveztem, akkor leálltam, kb 10-20 perc mulva folytattam, és így tovább reggelig.

5 körül vissza mentem a szobába, és aztán úgy tettünk mintha nem történt volna semmi.

Néha nagyon bánt, hogy megdugtam a nagybátyám feleségét, de annyira izgazó a szituáció, hogy mai napig kiverem ezekre az emlékekre, pedig már 11 éve volt. Ti éltetek volna egy ilyen lehetőséggel?

2021. dec. 27. 02:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Akkora kamu mint a ház 😄😄🏡
2021. dec. 27. 02:17
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Persze, jól tetted
2021. dec. 27. 02:18
 3/21 anonim ***** válasza:
51%

🤭

De azért szépen leírtad 😁😸

2021. dec. 27. 02:18
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván kamu, viszont már az is hányingerkeltő, ha ugyanabba a punciba rakja valaki, ahova a nagybátyja. Gusztustalan még erre izgulni is. Beteg.
2021. dec. 27. 02:19
 5/21 A kérdező kommentje:
Srácok azt elismerem, hogy gusztustalan, és pont emiatt bánt a dolog még mai napig. De legyetek már szivesek elhinni, hogy ez rohadtul nem kamu. Mégis mi a francért gépelnék le egy ilyet, ha nem igaz? Magatokból indultok ki vagy mi? Nem értem a logikát. :D
2021. dec. 27. 02:22
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Abból indulok ki, hogy már évek óta követem az oldalt és láttam már egyet s mást

2021. dec. 27. 02:25
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
4es a számból vette ki a szót
2021. dec. 27. 02:25
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Hát ja kicsit kamuszagú a történet, a szövegezés legalábbis ezt sugallja. Ezzel együtt... 15 évesen én sem hagytam volna ki, s felnőtt fejjel bűntudatom lenne miatta. Rokonod csak annyi van amennyi, punci meg rengeteg.
2021. dec. 27. 02:29
 9/21 A kérdező kommentje:

Persze, értem. Csak én feltettem egy kérdést, amire választ várok, hogy te megtetted volna-e.

Légyszi ne másokból kiindulva ítélj. Ez egy megtörtént eset, sajnalom ha valaki ezt nem hiszi el, nyílvan meg is értem, mivel azért nem sok emberrel történik meg ilyesmi, de ez nem egy lehetetlen dolog, van aki számára elképzelhetetlen, de engem akkoris a válaszok érdekelnek.

2021. dec. 27. 02:30
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
Írjak én is sztorit? Nem tudok ilyen kifinomult ágy szövevényt írni. Van ichleted. Te vagy az új Andersen mese író!
2021. dec. 27. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!