Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a sexnél a férfi nem birja ki sokáig és hamar elsül viszont félperc után ujra aktiv és ezt megismétli még párszor akkor elérhet e egy nönél orgazmust?

Nem, mert a nők 10 másodperc alatt visszazuhannak. Ez akkor is igaz, ha nyalásról van szó.
(Férfi válaszoló vagyok, csaxólok)

Nem. Mégis ki akarna 5x 1 percet szexelni? Eleg lohasztó lenne.
Nyalással ettől düggetlenül el tudsz érni orgazmust

Köszönöm 3-as az elismerő szavakat. Igen, láttam már nőt, nem is egyet sikerült már a gyönyör legfelsőbb szintjére juttatni. Mondhatjuk, h profi vagyok (mégsem voltak egyéjszakás kalandjaim). Már csak arra kéne rajönnöm hogyan kereshetek pénzt a tudásommal 🤔
Ha valakinek van konkrét, és működő ötlete, szívesen fogadom privátban is

Egyértelmüen nem.
Az indoklások a fentebbi válaszokban találhatóak.

Gyakorikérdések helyett irány egy pszichiáter, meg egy szexuálpszichológus. A pszichiáter majd ad neked valami gyógyszert, azt hiszem a bupropion hatásos az ilyesmire. (ahogy nagyon sok más gyógyszer is)
Vagy vegyél egy kis utcai speedet, de így nem lehet élni. Így inkább ne is menj nő közelébe

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!