Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés nektek letérdelni egy férfi elé és szopni a farkát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 22:24
1/32 anonim válasza:
Ha kemény a padló, nyomja a térdem.
2/32 anonim válasza:
Párnát vagy valamit érdemes, úgy nem fáj. Amúgy jó érzés.
3/32 anonim válasza:
Jo erzes. Parna a terdem ala, peniszet eloveszem es mehet is.
4/32 anonim válasza:
Izgató.Élvezem mikor a számba lövell.L
5/32 anonim válasza:
Nagyon jó érzés, főleg ha picit irányít is közben.
7/32 anonim válasza:
Nem csináltam soha térdelve és nem is fogom. :)
8/32 anonim válasza:
Azért a párna nem árt a térdem alá. Viszont szeretem így csinálni a páromnak. Igazából szerintem nincs olyan póz, amiben nem szeretem neki csinálni.
9/32 anonim válasza:
Nagyon jó érzés! Imádok térdepelni és közben figyelni az arcát, mennyire élvezi. De a durvább szopatásnak sem vagyok ellene.
10/32 anonim válasza:
Ha van valami a térdem alatt, akkor kényelmes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!