Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés nektek letérdelni egy férfi elé és szopni a farkát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 22:24
11/32 anonim válasza:
Szeretem úgy csinálni,élvezem hogy élvezi.
12/32 anonim válasza:
Nagyon jó, főleg a végén mikor arcomra lövell a forró apatej!
Józsi bácsi 64F
13/32 anonim válasza:
Mit akartál ebből kihozni kérdező? Azon túl hogy privicélpontokat gyűjtesz a ma esti recskázásodhoz? :D
14/32 anonim válasza:
Megfelelo pasival nagyon jo😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
15/32 anonim válasza:
Szeretek térdelni:) meg ha a fejemre teszi a kezét közben, de azért nem túl durván
16/32 anonim válasza:
Hát, nehéz szavakba foglalni. Próbáld ki.
17/32 anonim válasza:
Nekem ez a legizgatóbb helyzet a szopáshoz. Ettől nedvesedek a leginkább. Gondolom mert sub vagyok:D nagyon beindít, az se baj, ha fáj a térdem és a legjobb, ha irányít a férfi, keményen megdugja a szám, lenyomja a rorkomra a farkát stb. Szeretem, ha ezek mellett megsimogatja a fejem ('jó kislány') vagy az arcom stb. Na ha így csinálhatnám, akkor bármikor bármennyiszer mehetne:D
18/32 anonim válasza:
Térdelve nem csinálom, nekem az megalázó. Úgy szeretem a legjobban csinálni, ha a pasi háton fekszik és vagy simán orálozok vagy 69-ben ő is. Úgy is szeretem, ha fotalban ülök és ő áll.
19/32 anonim válasza:
Én csak azért nem szeretek térdelni mert felizgulok a szopástól és ilyenkor iszonyú izgató ha a puncimat izgatja közben.
Volt többször h egyszerre mentünk el így és a behatolásig már el se jutottunk.
20/32 anonim válasza:
19es azt hogy csinálod hogy térdelsz és közben a csunyádat fogdossák?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!