Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, számotokra milyen, ha egy férfinek van pieringje, tetoválása?
Mondjuk kiderül ismerkedés közben, hogy a pasinak van pieringje, vagy egy ideje már együtt vagytok a párotokkal és ő akarna egyet. Bejön, izgat, vagy csak elfogadod, esetleg kizáró/váló ok? Melyik testrészen (mellbimbó, nemi szerv, nyelv, szemöldök stb) oké?
Ugyan ez tetoválásra nézve? Tetszik, vagy inkább ne legyen rajta? Hol, milyen motívumok, mekkora?
Nekem mindegy amíg neki tetszik és szereti. Nekem is van mind a kettő, szerintem a férfiaknak is tud jól állni. Mondjuk pont az általad leírt piercingek nem tetszenek különösebben, de nem is nekem kell hanem annak aki hordja.
Kizáróok semmiképp nem lenne, max akkor ha valami nagyon ízléstelen dolgot tetovaltat magára amiből mondjuk azt is levágom ha nem egy az életről való elképzelésünk.
Kapcsolatnál a tetkós és pc-s pasik nálam ki vannak zárva. Azonban a tetkó tud vonzó lenni, pl mostanság arról fantáziálok sokat, hogy egy teljesen kitetovált pasival dugnék. Szexre jöhet;) kapcsolatban meg nem tudnék ilyesmit felvállalni, maximum ha olyan helyen van, ahol pólóban, rövidnadrágban nem látszik. De az lenne a legjobb, ha nem is lenne.
A pc szerintem már nagyon ciki. 20 éve még divatos volt, akár szexi, de ma már proli.
N
Nekem mindkettő van (piercing nem valami extrém, csak köldöknél van kettő).
Nem érdekelne, hogy a páromnak van-e. Nem ez a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!