Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szâmotokra Milyen egy jó szopás?
Nálam a jó szopás ott kezdődik, hogy nem kell jelezni ha vágyom rá, hanem a párom magától elém térdel, vagy a lábaim közé kúszik és elkezd simogatni, lehúzni rólam a nadrágot.
A simogatásokat, laza érintéseket, csókokat nem húzza túl sokáig, hanem sok nyállal, intenzívebben kezd el foglalkozni a farkammal, golyóimmal. Nagyon szeretem mikor a farkam tövét kényezteti a nyelvével, vagy az ajkai közé veszi a golyóimat és nyalogatja közben a nyelvével. Mivel nagy a farkam, jó érzés, ha minél hosszabban jár rajta a keze, szája, természetesen ehhez sok nyál kell, hogy elég síkos legyen. Amikor közel járok az elélvezéshez, olyankor pedig nagyon jól esik, ha csak a nyelvével ingerli a makkomat és az arcára, szájába élvezhetek :) 29F
A képzeletemben létezik, illetve láttam már olyan videót, amiben a nő szakértője volt a férfi nemi szerv izgatásának, de szerintem erre millióból egy nő képes.
Nekem még senki sem tudta jól csinálni. Csak azért élveztem el tőle, mert erőlködtem, hogy sikerüljön. A partnereim kb 30%-ot tettek hozzá ehhez.
Ja és még egy kérdés....
Ha elélveztek, utána baj ha a lány tovább csinálja? Vagy Kell szünet a kövi körhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!