Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki merjen élni e beteges vágyamat,néha rendesen kínoz a vágy?N28
Gangbang-et szeretnék kb 10 férfival.
Napi többször eszembe jut ez a gondolat és az van bennem ,hogy most akkor ez normális vagy nem?
Swingerklubba nem szívesen megyek le mert a legtöbb az igénytelen, pockos stb… Késztetést érzek arra , hogy minnél több g…t nyeljek le..
Ambivalens érzések uralkodnak el bennem ezzel kapcsolatban..
Kedves kérdező.
Ahogy latom a kommenteket. Elso oldalon azt hittem megérsz egy patront. De kb annyi eszed van amennyi latszik. 28 éves korodra már megkellett volna ezeket élned es most mar masra koncentrálni. És. Mi az hogy csak fuggetlen? De ezt honnan fogod tudni? És ez olyan primitiv elkepzeles. Egy szex nem attol lesz jo vagy rossz hogy az a férfi házas vagy nem. Egyszerre 10et kérsz. Látszik.. nem volt dolgod még egy de igazi,minősegi penisszel. Es azt hiszed hogy ami tobb az valoban az. De nem. Nem a mennyiseg a lenyeg hanem a minoseg. Ja es ezt tapasztalt(abb) férfiként mondom.
És hol akarnál veluk szexelni? A Margit szigeten?? Vagy mégis hogy kepzelted el? Én mint hetero ferfi nem vetem el nem itelem el a tobbes izgalmakat,de normalis kereteken belul. Tehat igy egy ismeretlen azt se tudom ki, 9 F. Utan nem tenném beled. Hpv hiv befigyelhet! Remelem szedsz fogamzasgatlot mert ha nem akkor jegyezd fel ki hogy sült el legyen mibol talalgatni.
Így hogy azt se tudod mit szeretnél.. Latszik, valaki nem becsult meg, es igy akarsz rajta felul kerekedni. Latszik az is hogy nem voltal normalisan megk.rva. Ehez eleg egy, egeszseges koma is, nem kell 10!
Ha ennyire imádod a spermát..
Ennyi elváras sok hozza.
És a kor nincs meghatarozva??
Es a kinezet se fog szamitani, csak a F.?
Van egy sejtésem rolad. Volt egy párod aki megcsalt. És ez fusztral,ehez kell neked tobb.
31#
Jéézusom te beteg vagy! XD
#32. Mivel tudod alátámasztani?
Erre már nincs szürkeallomany csak arra hogy egy ilyen mondatot bedobj.
Annyi eszed nincs amennyi nekem CSAK feleslegben;)
34#
Köszönöm! 🙂
Olvasva a kommentjeidet kedvem támadt nekem is leszopatni téged😀
De ha szeretnéd a durvább dolgokat pl amikor feltörlik veled a padlót, az még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!