Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a pasinak nem áll fel rendesen miután sok alkoholt fogyasztott?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 09:28
2/9 anonim válasza:
Igen, normális. Nekem is, ha többet fogyasztok, nehezebben áll fel, de tovább is bírom, elélvezéshez is több idő kell. Viszont olyan is volt, hogy ittasan nem tudtam megdugni egy lányt, mert tényleg semmi merevedésem nem lett már (megdugtam máskor..).
3/9 anonim válasza:
Hát nekem kissé ittasan feláll de nem érzem annyira a dolgot mint full józanul szval jóval tovább tart elmenni, konkrétan részegen meg vagy nem áll fel vagy csak félig-meddig.
4/9 anonim válasza:
Én meg sajnos olyan vagyok, hogy már 2 üveg sör után a fejem még inkább huncut és pervibbé válik, de odalent a szerszám meg jó ha félig-meddig feláll.
30F
5/9 anonim válasza:
Ha dugás van tervben, nagyon észen kell lenni az alkohollal. Csak azt a minimálisat szabad bevinni, ami kicsit ellazít, hogy ne görcsölj rá az első szexre, és picit tompítja az érzékelést, de az erekciót még nem befolyásolja. Szerintem ez max 2-3 dl bor, de az se éhgyomorra és nem húzóra, hanem lassan szopogatva.
7/9 anonim válasza:
Normális, csak kellemetlen. A nőt kell kicsit leitatni, mindenben benne lesz.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Hála istennek, normális. Azt hiszem, nem csak én ébredtem már olyan nő ágyában, akit józanul sem dugtam volna meg semmilyen körülmények között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!