Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki merjen élni e beteges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki merjen élni e beteges vágyamat,néha rendesen kínoz a vágy?N28

Figyelt kérdés

Gangbang-et szeretnék kb 10 férfival.

Napi többször eszembe jut ez a gondolat és az van bennem ,hogy most akkor ez normális vagy nem?

Swingerklubba nem szívesen megyek le mert a legtöbb az igénytelen, pockos stb… Késztetést érzek arra , hogy minnél több g…t nyeljek le..

Ambivalens érzések uralkodnak el bennem ezzel kapcsolatban..

2022. jan. 23. 19:38
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
87%

Nem beteges, én is szeretem. Remélem egyszer lesz olyan barátnőm, aki szintén szereti.

F

2022. jan. 23. 21:00
 22/46 A kérdező kommentje:

19#

Független nő vagyok megtehetem! :)

Ha már a pasidon kell osztozkodnod az már régen rossz illetve sz..r is vagy!

Nem tudom mi értelme van másokkal megosztani aki elvileg csak az enyémnek kéne lennie..Laza erkölcsök értem !😀 Rosszul vagyok a gondolattól is ,hogy vannak ilyen “nők”! Kiégett vagy az biztos na szia ! :)

2022. jan. 23. 21:08
 23/46 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező te egy ritka nyom*rék vagy. Elvileg te akarsz 10 pasival összefeküdni, és még te ítélkezel mások kapcsolata felett, amiben volt pár extra dolog. Az hogy nekik mi a jó, és mi nem, azt csakis ők döntik el, nem pedig te. Csináld azt ami neked tetszik, de hogy mások mit csinálnak a kapcsolatukban, és hogy az jó nekik vagy nem, hadd döntsék el ők:))
2022. jan. 23. 21:14
 24/46 anonim ***** válasza:
95%

22 Egy olyan nő beszél az erkölcsösségről aki egyszerre 10 f*sz alá térdelne.😂😂

29/Férfi vagyok b+ mielőtt nőnek képzelsz. Igen férfiként tartalak egy olcsó... Annak🙂

2022. jan. 23. 21:31
 25/46 A kérdező kommentje:

23# Aha okk menj aludni a te kapcsolatod se lehet vmi fényes :D

24#

Szóval ki a f…z értem én mostmár.Elhiszem már miért kell más :D Tiszta feminim volt az írásod pedig na mind1 !Én lennek a q? :D Nem a barátőd aki előtted nyeli be másnak? :D Na mesélj még 🤨🧐🧐 Szia!!!!

2022. jan. 23. 21:37
 26/46 anonim ***** válasza:
93%
25 ez volt az első kommentem te fogyatekos. :) Csak azert irtam már előre, hogy ferfi vagyok, mert az elozo kommentekből is azt szűrted le, hogy féltékeny nők, holott egyik se irta oda a nemét.
2022. jan. 23. 21:40
 27/46 A kérdező kommentje:

Fogyatékos a jó édes tudod kid !

Férfi vagy?😀 Egy igazi férfi nem osztozkodik a baratnőjén se a feleségén.De lehet neked egyik sem jutott! Mindenesetre én megfogom tenni ezt a szexuális vágyamat és nem érzem magam ettől qnak :) Független vagyok ,mégegyszer írom FÜGGETLEN!Te írástudatlan barom!

2022. jan. 23. 21:44
 28/46 anonim ***** válasza:
94%
27 És amikor 10-ből 6 férfi úgy engedi rád a g*cijét, hogy otthon várja a nője? Az nem gond?😀 Ők is igazi férfiak?
2022. jan. 23. 21:52
 29/46 A kérdező kommentje:

28#

Nem bájcsevegni fogok velük,hogy na mizu van a bablevesbe :) Meg eleve független férfi jöhet csak szóba !:)

2022. jan. 23. 21:56
 30/46 anonim ***** válasza:
95%

29 Messziről jött ember azt mond amit akar, hogy független-e vagy sem...

De meséld már el, az mitől gázabb ha egy pár KÖZÖS megegyezéssel bele vág egy hármasba, mint az hogy te szingliként egyszerre 10-el csinálod? Most akkor vagy egyik sem gáz vagy mindkettő. Ugyanis 1 súlycsoport a kettő. És nem a számok miatt. Hanem a közös beleegyezés miatt nem sérül senki lelkivilága és ugyanúgy vágyakat élnek meg mint te.

2022. jan. 23. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!