Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki merjen élni e beteges vágyamat,néha rendesen kínoz a vágy?N28
Gangbang-et szeretnék kb 10 férfival.
Napi többször eszembe jut ez a gondolat és az van bennem ,hogy most akkor ez normális vagy nem?
Swingerklubba nem szívesen megyek le mert a legtöbb az igénytelen, pockos stb… Késztetést érzek arra , hogy minnél több g…t nyeljek le..
Ambivalens érzések uralkodnak el bennem ezzel kapcsolatban..
Nem beteges, én is szeretem. Remélem egyszer lesz olyan barátnőm, aki szintén szereti.
F
19#
Független nő vagyok megtehetem! :)
Ha már a pasidon kell osztozkodnod az már régen rossz illetve sz..r is vagy!
Nem tudom mi értelme van másokkal megosztani aki elvileg csak az enyémnek kéne lennie..Laza erkölcsök értem !😀 Rosszul vagyok a gondolattól is ,hogy vannak ilyen “nők”! Kiégett vagy az biztos na szia ! :)
22 Egy olyan nő beszél az erkölcsösségről aki egyszerre 10 f*sz alá térdelne.😂😂
29/Férfi vagyok b+ mielőtt nőnek képzelsz. Igen férfiként tartalak egy olcsó... Annak🙂
23# Aha okk menj aludni a te kapcsolatod se lehet vmi fényes :D
24#
Szóval ki a f…z értem én mostmár.Elhiszem már miért kell más :D Tiszta feminim volt az írásod pedig na mind1 !Én lennek a q? :D Nem a barátőd aki előtted nyeli be másnak? :D Na mesélj még 🤨🧐🧐 Szia!!!!
Fogyatékos a jó édes tudod kid !
Férfi vagy?😀 Egy igazi férfi nem osztozkodik a baratnőjén se a feleségén.De lehet neked egyik sem jutott! Mindenesetre én megfogom tenni ezt a szexuális vágyamat és nem érzem magam ettől qnak :) Független vagyok ,mégegyszer írom FÜGGETLEN!Te írástudatlan barom!
28#
Nem bájcsevegni fogok velük,hogy na mizu van a bablevesbe :) Meg eleve független férfi jöhet csak szóba !:)
29 Messziről jött ember azt mond amit akar, hogy független-e vagy sem...
De meséld már el, az mitől gázabb ha egy pár KÖZÖS megegyezéssel bele vág egy hármasba, mint az hogy te szingliként egyszerre 10-el csinálod? Most akkor vagy egyik sem gáz vagy mindkettő. Ugyanis 1 súlycsoport a kettő. És nem a számok miatt. Hanem a közös beleegyezés miatt nem sérül senki lelkivilága és ugyanúgy vágyakat élnek meg mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!