Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért viselkedik ilyen furán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik ilyen furán barátnőm, valami fétis lehet?

Figyelt kérdés
Nem panaszkodásból osztom ezt most meg, csak hát furcsa, kíváncsi vagyok más lány vagy más párok is vannak-e így. Szóval barátnőből az utóbbi időben úgy szép fokozatosan jönnek elő ilyen fura vágyak, például rá van kattanva a mellbimbóimra, nyalogatja, szopogatja őket, aztán a fenekemet markolássza mindig, ha már csak megcsókolom ráfog a fenekemre, meg, ha itthon vagyunk és elkezdünk játszadozni, a boxeremet felhúzza a fenekembe, kérdeztem már tőle, hogy ezek honnan jöttek neki, azt mondta nem tudja, de valamiért késztetést érez rá, de megpróbálja nem csinálni, aztán én meg ráhagytam végülis, ha ez okoz neki örömet. Csak bennem van ez az érzés, hogy mi vany ha át akar ezzel úgymond alakítani, valami mást szeretne mint ami vagyok, vagy ez hová vezethet?
2022. jan. 22. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem fétis (az teljesen más dolog). Két dolog okozhatja nála. Az egyik azt hiszi ez "menő" és hogy neked tetszik. A másik, hogy a csajod egy kicsit dominánsabb, irányító típus. Nem akar semmivé átalakítani nem kell paráznod.
2022. jan. 22. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez mondjuk pont tetszene:D 18f
2022. jan. 23. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem fétis hanem szexuális vágy. Ha fétis lenne akkor a kismackójával szeretkezne.
2022. jan. 23. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valakitől tanulja ezeket...
2022. jan. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!