Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összesen hány helyen szexeltetek?
Lehet fura kérdés, és talán a legtöbb ember nem veszi figyelembe az ilyesmit, de én találok benne valami izgatót.
Eddig csináltuk a lakásunkon, a munkahelyemen, két szállodában, nagyszülőknél és szülőknél.
Ti hogy álltok vele? (Lehet annak is érdekes lehet belegondolni, aki nem tartja számon :))
Legfeljebb azt tudom mennyi féle helyen, mert mindegyik előfordult többször is.
- ágyban, kanapén, asztalon, hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba
- lakás, szomszéd, szülői ház, apartman, hotelszoba, másnak a hotelszobájában, munkahelyi irodákban, haveroknál
- kemping, sátorban, sátor előtt, bungaló előtt
- tóban, tengerben, tengerparti sziklák között, termálban, csónakban, nádasban, zátonyon
- erdőben fák között, erdei ösvény melletti menedékben, kilátóban,
csónakkikötőben
- kocsiban
- művelődési házban (az emelet elhagyott folyósóin, miközben lent ment a falubuli)
- swingerklubokban
Amit kipróbálnék
- vonat
- mozi
- náluk: ágya, szülei ágya, szekrény, padló, fürdő.
- nálunk: asztal, ágy.
- és még udvar, kocsi, medence, jakuzzi.
Rengeteg helyen. Most kíváncsiságból összeszedtem, mivel nem tartottam eddig számon. Lakásainkben (azon belül háló, mosókonyha, fürdők, konyha, dolgozó, vendégszoba, előszoba, padlás, asztal), családjainknál/rokonainknál, autó, barátoknál, fesztiválokon a sátorban, bulikban mosdóban, Balaton közepén egy vitorláson, parkban egy bokros részen, udvar, medence, jakuzzi, szauna, mozi, vonat, hotelek/apartmanok, csónakban, erdőben, kocsiban, kocsi motorháztetején, kocsi platóján, lovaskocsin, trambulinban, kápolna előtt, széna és szalmabálán, lóistállóban, kamionban, lépcsőházban, próbafülkében, főnök irodájában, vízben.
Azt hiszem ennyi.
L28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!