Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon egy lakásos prosti mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egy lakásos prosti mi alapján választ párt? Milyen elvárásai lehetnek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szerelmes egy prostiba sem, meg össze sem akarok jönni ilyen lánnyal/nővel…

Csak simán érdekel ez a dolog.

Engem speciel meglepett az a tény, hogy a legtöbb lakásos prosti az párkapcsolatban él…

Ugyanakkor az egy alapszabály szokott lenni, hogy a vendég ne akarjon vele összejönni.

Vajon mi az amiben a párja pl. jobb mint az átlag vendégei?

Gondolom nem a pénzt, gazdagságot veszik figyelembe, hanem tényleg érzelmi alapon kötődnek a párjukhoz…

Hiszen ha gazdag lenne, akkor Ők sem ezt csinálnák (gondolom).

Milyen erényeket díjazhatnak a prostik egy férfiben, milyen elvárásaik lehetnek és általában kikkel jönnek össze?

Olyan emberekkel akik mindennap bejárnak dolgozni? Proletárabb rétegekből valókkal, úgymond melósokkal? Vagy értelmiségiekkel?

Esetleg bűnözőkkel?

Biztos nincs egy igaz válasz, hiszen minden eset más lehet, de engem az átlag érdekel…

2022. jan. 22. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%

#6: Ha a rosszlányokos szontű cssjokra gondolsz, akkor igen, hozzájuk nagyrészt baromi igénytelen emberek mennek. Nyilván a magasabb árkategóiájú, igényesebb nőknek más a vendégköre. Én láttam már kb hogy milyen fazonok mennek az olcsó prostikhoz. Hát én azok után tuti nem dugnék bele semmit még gumival se.

Szóval igen, nyilván a párjához teljesen másképp áll a lány és ott van valódi vonzalom is, ahogy azt leírta a 8as is

2022. jan. 23. 19:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Tehát ha én elmennék teljesen átlagos, “értelmiségi”, igényes fiatal pasiként egy 25 ezer forintos csajhoz, akkor valószínűleg kuriózumnak számítanék már ezen egyszerű tulajdonságaimmal is?
2022. jan. 23. 19:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Sőt, még sportos is vagyok, szóval testre lehet hogy átlagfelettinek számítok.
2022. jan. 23. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Igen, te jobb ember vagy mindenkinél.
2022. jan. 23. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Hihetetlen mennyi félreértés és hiedelem van eme "foglalkozás" körül..

"Nyilván a magasabb árkategóriájú, igényesebb nőknek más a vendégköre."

Ők a leginkább veszélyesebbek! Ők azok, akik magas áron gumi nélkül dugnak, mert ő ún. VIP... Elkér egy órára 40-50et, általában alap, hogy akkor ez a fajta vendég nem is egy órát marad, hanem minimum 2-t. 80-100 ezerért engedi gumi nélkül, hiszen tudja jobb ha ez az igazán "könnyű" (értsd: rövid idő alatt rengeteget fizető) vendég jön legközelebb is.

De ilyen vendégből Magyarországon nagyon kevés van.

Az átlag férfi, aki prostituálthoz jár átlag munkájú, gyakran munkás, aluliskolázott, idős. Havonta egy húszast ki tud fizetni szexre, akár 2x is, de ettől ő gazdag? Jól szituált? Hát nagyon nem.

Igénytelen, ronda, öreg és/vagy bunkó, erőszakos férfiak járnak, akik semmilyen szempontból nem megfelelőek egy csinos lánynak.

Leginkább azt keresik, akire a vendéget jellemző dolgok nem igazak... Aki pl. soha nem járna örömlányhoz. Aki igényes, jól szituált, úriember.

Én például egy olyan férfit, aki úgy gondolja egy lányt megalázna azzal, hogy fizetne neki egy húszas a szexért, ezért soha nem is tenné. Mert úgy igazán ez így van.

2022. jan. 24. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 fogalmad sincs.
2022. jan. 24. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Lehet :)
2022. jan. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!