Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengetegen írják, hogy ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengetegen írják, hogy ha nem talál valaki párt, akkor tegye lejjebb az elvárásait. Akkor miért probléma, ha így teszek?

Figyelt kérdés

Ma úgy gondoltam, hogy megpróbálom. Ezzel kapcsolatban kértem segítséget itt, de pár ember szerint ez undorító, visszataszító, stb.

Itt a kérdésem, amiről beszélek: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. márc. 21. 15:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Én ronda vagyok, és a mások által “igénytelennek, ocsmánynak” titulált férfiak is elutasítanak. Nem mindenkiről mondható el, hogy az igényei miatt nem talál párt magának.
2018. márc. 21. 16:01
 2/19 anonim ***** válasza:
97%

Én nem hinném,hogy amennyiben valakinek reális elvárásai/igényei vannak, azt lentebb kell adni. Nem hiszem,hogy amennyiben nekem az értelmes, kellően határozott, de tisztelettudó, magas, vékony pasik jönnek be, akkor azt át tudom fordítani olyan módon,hogy nem kell nekem annyira értelmes, az sem baj, ha egy kicsit nagyképű, és akár alacsony,kövér pasi se akadály.

De ahogy az elején is írtam, eleve reális elvárásokról, igényekről beszélek.

Ha viszont valaki csak kizárólag egyetemet végzett, 193 cm magas, jó anyagi körülmények között élő mérnökkel ismerkedne, azon változtathat, valamennyit, pl. nem baj, ha nem mérnök, de alapjaiban az igényeink adottak.

Én hiszek abban,hogy nem is kell előre nagy elképzelés, csak körvonalakban, aztán ha szimpatikus az illető akkor ismerkedhetünk tovább, ha nem, lehet akár az általam elképzelteknek megfelelő, akkor se megy.

Az általad linkelt kérdés cinikusan hangzik, ez a baj vele.

2018. márc. 21. 16:02
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

Mert attól, hogy te lejjebb adod az igényeidet, a másik fél még nem fogja a sajátjait.

A belinkelt kérdésed egy kabaréműsor is lehetne, valami gyenge magyar adón.

2018. márc. 21. 16:03
 4/19 anonim ***** válasza:
27%

Az vclt a probléma igazából, hogy a "19F" volt a végére írva "19L" helyett.

Ha nem így lett volna akkor a férfigyűlölő feministák befogják, ugyanis lányként jogod van bármilyen döntést hozni, a fiúk pedig sorra írták volna az üzeneteket, hogy mennyire szimpi vagy.

Mivel férfi vagy, itt ezen az oldalon bármilyen nehézség esetén csak egy életképtelen, szánalmas lúzer lehetsz.

2018. márc. 21. 16:05
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
És ha gyakorin azt mondják, hogy rágjál kavicsot, akkor beveszel egyet?
2018. márc. 21. 16:07
 6/19 A kérdező kommentje:

1.: Akkor lehet, hogy velem is ez van.

2.: Egyáltalán nem cinikusnak szánt kérdésről van szó.

3.: Ezt nem teljesen értem.

4.: Igazad van. Én is vettem észre hasonló dolgokat korábban.

5.: Ha látom értelmét, akkor igen. Ha például az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom könnyen tönkretenni a fogaimat és arra ezt a választ kapnám, akkor kipróbálnám.

2018. márc. 21. 16:46
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Már megint hülyeségeket beszélsz, Jaguár. Alig várjuk hogy a férfiak végre igényesen válogassanak és figyelembe vegyenek olyan fontos tényezőket is mint belső tulajdonság, műveltség, humor. Alig várjuk hogy a "minden jó lesz" lyukvadászok ne írogassanak ránk, csak az aki valóban irántunk érdeklődik.

Ahogy előttem is írták, csak az irreális igényekből érdemes leadni és mindenkinek válogatnia kellene. Semmi tragédia nincs abban, hogy ha pár évre egyedül maradsz. A kérdés gusztustalan és cinikus, mert abból indul ki, hogy mindegy csak egy ronda és kevés önbizalommal rendelkező lány legyen. Hát ÍGY ne válogasson se nő, se férfi.

2018. márc. 21. 16:48
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Semmi önbecsülésed sincs. Valaki összejön veled, de csak azért, hogy legyen valakivel. Nem azért, mert tetszel neki. Hanem mert senki másnak nem kell. Ettől még inkább padlón leszel és mégjobban lelki roncs.

Semmi alapvető tisztelet sincs benned a leendő párod iránt. Akivel csak azért kezdesz ki, mert ronda. Csodás.

Nézd, ez egy görény hozzáállás. Láttam már csúnya lányt, a pasija mégis vonzónak látta őt.

Az adj lejjebb az elvárásaidból azt jelenti, hogy ha valaki minden egyes ellenkező neműben lát olyat, ami miatt eleve össze se jönne vele. És azért nincs senkije, mert ha nyitott felé valaki, akkor máris talál benne valami hibát, elutasítja a közeledést. Ez nem azt jelenti, hogy egyből számomra ellenszenves emberekkel kell randiznom. Hanem azt, ha egy potenciális jelölt, akkor ha felmerül egy apró hibácska, akkor azt kezeljük rugalmasan és ismerkedjünk tovább.

2018. márc. 21. 16:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nagyon leszoktak pontozni,de akkor is így van:

Ha mondjuk egy büdös,zsíros hajú,csóró,Schweinsteiger-fejű gyári munkás akar már pedig pl. Emily Ratajkowski testű nőt,babaarccal,meg persze kirittyentve,akkor nem az ilyen kaliberű nő a hülye,hogy nem áll le egy ilyen csávóval,mert a csávó igényei irreálisak.

Ugyanez van egy hasonló munkakörben dolgozó amorf módon kövér,ápolatlan,loncsos Reneé Zellweger-fejű nőnél,aki juszt is sportos,jóképű mérnök pasit akar.

Egy akármilyen színkombinációjú,de kifejezetten jóképű mérnök-infó diplomával rendelkező pasi meg azt vár el,amit akar.Hasonló kaliberű nőben ugyanez.

Magamból kiindulva pl. nem lenne túl hiteles,ha a csávómtól elvárnám a sportosságot,ha én se szánok rá erre időt legalább heti háromszor,vagy a kigyúrtságot-bár az nekem amúgy se tetszik-.

Viszont volt már párkapcsolatom,és javarészt tetszettem is a csávóimnak-volt egy társfüggő,annak meg tök mindegy,azért írtam,hogy javarészt,nem pedig mind-.

2018. márc. 21. 17:11
 10/19 A kérdező kommentje:

7.: Nem úgy van, hogy nem a kinézez számít? Vagyis itt rengetegszer úgy olvastam, de élőben senki nem vélekedett még így. Próbálok én is hasonlóan keresni párt. Feleslegesen viszont minek keressek olyan lányt, aki mindenkinek bejön? Csak az időmet pazarolnám, ahhoz meg nincs kedvem. Emiatt leszűkítettem a halmazt, kizárva azoknak a nagy részét, akiknél nincs esélyem.

8.: Nincs leendő párom, így miért tiszteljem? Meg egyáltalán kit? Majd ha lesz párom, akkor őt fogom tisztelni. Ennyi. Én például örülnék, ha valaki azért jönne össze velem, hogy legyen valakivel. Legalább lenne valakim. És akár boldog is lehetnék vele.

2018. márc. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!