Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengetegen írják, hogy ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengetegen írják, hogy ha nem talál valaki párt, akkor tegye lejjebb az elvárásait. Akkor miért probléma, ha így teszek?

Figyelt kérdés

Ma úgy gondoltam, hogy megpróbálom. Ezzel kapcsolatban kértem segítséget itt, de pár ember szerint ez undorító, visszataszító, stb.

Itt a kérdésem, amiről beszélek: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. márc. 21. 15:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9.: Egyetértek veled. Egyik jól kinéző nőnek sem fog kelleni az általad leírt első férfi. Még azoknak az álszent nőknek sem, akiknek a "külső nem számít". Én is ezért próbálnék "hasonló tipusú" lányt találni magamnak, de ez valamiért ez gusztustalan, görény, stb. hozzáállás. Ha meg gyönyörű lányt szeretnék, akkor meg szerintük lennék szánalmas, stb. hogy egyáltalán náluk próbálkozom.
2018. márc. 21. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, mi lenne ha egyszerűen nem foglalkoznál ennyit mások véleményével??? Tudod, ahány ember, annyiféle vélemény. Ahány kérdés, annyiféle válasz. Teljesen fölösleges ezen fennakadni. Én sem hasonlatos válaszokat kapok, bármit is kérdezek.
2018. márc. 21. 19:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ilyen törvény, hogy nekem most vagy szép párom lehet, vagy átlagos vagy ronda. Ez nem így működik, hogy előre megjósolod. Sok ember inkább úgy áll hozzá, hogy többé-kevésbé nyitott sokféle emberre, aztán elválik, hogy miként alakul.

Azzal semmi baj nincsen, ha van egy gyönyörű párom, mert így alakult nekem, hogy vele hozott össze a sors, ettől nem vagyok felszínes. Attól igen, ha kijelentem, hogy nem vagyok hajlandó átlagos kinézetű emberekkel szóba állni, csakis gyönyörűekkel.

Ronda emberekkel nem olyan elven jövök össze, hogy én most “lejjebb adtam az elvárásaim”. Megtetszik rajta valami a rondaságán kívül. Más szerethető értéket fedezek fel benne. Pusztán azért senkivel nem fogok összejönni, mert ronda. Az elég sértő lenne, ha így állnék hozzá az ismerkedéshez és a kimondottan csak a hátrányos kinézet keltené fel az érdeklődésem valakiben.

2018. márc. 21. 19:24
 14/19 A kérdező kommentje:

12.: Mert érdekel erről mások véleménye. Meg akarom érteni egyesek gonsolkodásmódját.

13.: Persze, valamilyen intervallumon belűl változhat az, hogy kinek milyen lánynál van esélye. De a 9es jól megfogalmazta, hogy mindenkinek meg van a saját kategóriája.

2018. márc. 21. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon általában már azzal rosszat teszel, ha férfi vagy. Akármit csinálsz férfiként, akármiről mondod el a véleményed, egy csomóan letépik a fejed.

Nincs problémám az elvárásaimmal és találtam megfelelő lányt. Viszont én is fogom ettől a témától a fejem... Ha egy férfi kiír nagyobb elvárásokat, akkor nekiugranak, hogy mégis mit képzel magáról. Ha egy férfi alacsony elvárásokat ír, akkor meg gáznak tartják, hogy leadta a szintet.

#7: Rengeteg férfinél fontos szempont a műveltség és a humor. Általában ők írják ki azokat a kérdéseket, hogy ilyen nőt nem igazán találnak. Akkor meg az a baj...

#13: Igazából egyáltalán nem ilyen nyitottak az emberek.

2018. márc. 22. 00:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Azt mondod, hogy nincs leendő párod. Oké. Akkor embertársaidat tiszteld meg. Számomra megalázó lenne, hogyha valaki csak azért jönne össze velem, mert másnál nincs esélye, közben meg én nem tetszem neki. Azt érezném, hogy nincs bennem semmi értékes az illető személy szerint.

De mivel neked nincs önbizalmad, ezért keresel olyat, akinek. Mivel neked jó lenne olyan, aki csak azért van veled, mert másnál esélye sincs, azért írom ezt. Ez tipikus mártír duma, amit az alacsony önbecsülésű emberek szoktak mondani.

2018. márc. 22. 08:17
 17/19 A kérdező kommentje:
16.: Számodra a külső az egyetlen értékes dolog? Szerintem attól, hogy egy lány ronda, még lehet okos, vicces, kedves, stb. És amiatt meg lehet kedvelni, nem?
2018. márc. 22. 10:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt mondták, hogy “tedd lejjebb az elvárásaid/igényeid”. NEM AZT hogy teljesen igénytelenül állj hozzá a kapcsolathoz. Kapish?? Tehát előbb szöveget értelmezni tanulj meg, mielőtt másokra kiakadsz. A kérdésed alapján nem értem miféle értékeket keresel, mert amiket felsoroltál “rondaság, önbizalomhiány” - ezek nem értékek, hanem épp hogy azok ellentétei. Ezért cinikus a kérdés. Nem vagy tisztába az érték/elvárás szó jelentéséivel sem.

Sokan lejjebb teszik az igényeket, többre értékelik a szerényebb értékeket is, de ettől még nem válnak teljesen igénytelen senkikké. Inkább a te kérdésed undorító.

2018. márc. 25. 09:32
 19/19 A kérdező kommentje:
18.: Egyszerűen csak olyan lányoknál lehet esélyem. Ennyi. Tovább meg felesleges szűkíteni a kört. Még írhatnék rengeteg jó tulajdonságot, ami tetszik egy lányban. De az összes valószínűleg nem lesz meg abban, aki meg fog tetszeni, sőt akár teljesen az ellentéte is lehet.
2018. márc. 25. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!