Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy venné ki magát? Mi a véleményed? Te hogy reagálnád le?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel felmerült az orál téma, viszont nekem nagyon erős undorom van afelől, hogy kinyaljak egy puncit.. Szeretném őt boldoggá tenni, de nem tudom mit reagálna akkor, ha elmondanám neki, hogy én ezt élvezettel nem tudnám csinálni. Legalábbis így gondolom, mert soha nem volt még ilyenben részem.
Szerinted ezt hogyan kellene elmondani neki? Mennyire zavarná a tudat, hogy nem élvezettel csinálom, de szeretném őt kielégíteni és boldoggá tenni?
Elsősorban lányok/nők véleménye érdekel, de meghallgatnám a fiú részéről is akár, akinek tapasztalata van erről.
Szavazással is tudsz válaszolni!
2022. jan. 22. 12:26
11/11 Dzsoki válasza:
Egyfelöl,nem értem,hogy honnan tudod,ha még nem próbáltad? A mellbimbókat sem vetted még a szádba? Esetleg,az rendben van,a punci nyalása,az nincs rendben? Egyébként,csatlakozom Alfá-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!