Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez hogy venné ki magát? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy venné ki magát? Mi a véleményed? Te hogy reagálnád le?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel felmerült az orál téma, viszont nekem nagyon erős undorom van afelől, hogy kinyaljak egy puncit.. Szeretném őt boldoggá tenni, de nem tudom mit reagálna akkor, ha elmondanám neki, hogy én ezt élvezettel nem tudnám csinálni. Legalábbis így gondolom, mert soha nem volt még ilyenben részem.

Szerinted ezt hogyan kellene elmondani neki? Mennyire zavarná a tudat, hogy nem élvezettel csinálom, de szeretném őt kielégíteni és boldoggá tenni?

Elsősorban lányok/nők véleménye érdekel, de meghallgatnám a fiú részéről is akár, akinek tapasztalata van erről.

Szavazással is tudsz válaszolni!

2022. jan. 22. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Zavarna, ha a barátom nem élvezettel nyalna ki.
Nem zavarna, ha a barátom nem élvezettel nyalna ki.
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ő leszop téged?
2022. jan. 22. 12:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Még nem szopott le, de leszopna. És ezért én is kinyalnám őt, csak annyira nem élvezném szerintem.
2022. jan. 22. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előre nem tudhatod, csináljátok.
2022. jan. 22. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképp mondd el neki, az ilyesmiben jó őszintének lenni. Persze engem is zavarna, ha undorral csinálná a partnerem, de inkább mondja meg, hogy nem szereti és akkor nem erőltetem.

Az esetedben én azt mondanám, hogy mivel még soha nem próbáltad, adj egy esélyt a dolognak először. Ha szereted a lányt és vonzódsz hozzá, akkor ha arra kerül a sor, szerintwm nem fogod undorítónak tartani. De ha mégis, akkor csak utána beszélj erről! Először próbáld ki, hátha mégis tetszik. Ha nem, nem azonnal utána, de valamikor a napokban hozd fel a témát és mondd el neki finoman, őszintén, hogy neked ez nem annyira izgató. De emeld ki, hogy nem miatta. Nehogy félreértse szegény.

N

2022. jan. 22. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Semmi se kötelező. Ha nem akarod akkor ne csináld.

a csajoknak is ezt ajánlja mindenki.

2022. jan. 22. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy a szex két emberről szól. Én a férjemet szeretem orálisan kielégíteni. Minden nap kap is. Ő hetente 1x engem pedig kinyal. Szerintem a viszonzás fontos. Sok ember undorítónak tartja, hogy leszopjon/kinyaljon valakit. Viszont ha kipróbálta, akkor rájön, hogy nem is olyan rossz. Sőt jó. Egyszer szerintem próbáld ki. Ha nem jön be, akkor beszélj vele őszintén. Azonnal sose jó semmit elutasítani szerintem, ha még nem próbálta ki az ember.
2022. jan. 22. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
2022. jan. 22. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, mivel nekem csak csiklóorgazmusom van, ezért tuti elhagynám azt, aki nem nyal ki, vagy nem élvezettel.
2022. jan. 22. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Valami nagy baj van veled...férfi ne szeressen puncit nyalni....érthetetlen számomra.

Szerintem egyszer belenyalsz és utána megszereted, ne vedd el magadtol ezt az örömet, élvezetet.

2022. jan. 22. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Beszéljétek át. Próbáld ki, és ha nem jön be, nem kell erőltetni. Viszont, ne legyen ez fordítve sem akkor alap elvárás részedről, hogy ő tegye meg neked.
2022. jan. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!