Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak nagyobb vagy kisebb százaléka szereti azt, ha a nő domináns (vagy domináns IS tud lenni) az ágyban?
Nekem az az elméletem, hogy a többség ezt IS szereti.
Szerintem kevesebben vannak a csak domináns vagy csak szub hajlamú emberek (férfiak, nők is). A legtöbb ember switch, úgy, hogy a hatalomjáték csak enyhén jelenik meg a szexben - csak nem tudnak róla, hogy ez az. Egyrészt a kifejezéseket nyilván azok ismerik jobban, másrészt a hatalomjátékot azok túlozzák el, akik a BDSM közösség tagjainak vallják magukat, és esetleg eköré építenek szexuális identitást.
Az én tippem is az, hogy a nagyobb részüket izgatná az, ha a nő domináns lenne, legfeljebb nem örökké. De kipróbálná. És ha a lány ezt akarná, tuti belemenne. A szűk keresztmetszet itt a lányoknál van, mert kevesebb nő él domina vágyakkal, mint amennyi férfi erre nyitott lenne.
A férfiak kisebb része lenne szerintem, aki minden esetben elutasítaná ezt, még akkor is, ha álmai nője kezdeményezné. Az olyan fajta férfiak, akik nem bírják ha az egójuk egy szemernyit is sérülhet, vagy a szexről nagyon határozott és megingathatatlan, dogmatikus elképzeléseit vannak amihez tűzön-vízen át tartják magukat. De a többség azért mégiscsak kíváncsi, és többféle szexuális fantázia is megfordul a fejükben. A női dominancia, dominaság pedig nem egy ritka fantázia, és nem is újkeletű.
Engem az izgat ha az Úrnő követeli és elveszi tőlem a pénzemet. (Findom)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!