Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom már nagyon rég nem elégített ki szájjal, hiába kérem, miközben én rendszeresen kinyalom, és nem is hajlandó ezen változtatni, elítélendő, ha keresek valakit csak erre?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 22:16
11/16 anonim válasza:
Biztasd,mondogasd neki többet hogy milyen jo lenne.Elöbb utobb csinálni fogja.
13/16 anonim válasza:
8-as!
A 4-es bebizonyította, hogy a nők sokkal inkább félrebsznak és hazudoznak.
14/16 anonim válasza:
4-es voltam,én azóta már léptem!
Szakítottam vele,én léptem ki a kapcsolatból,persze elötte megmondtam neki,mi a szitu!
Azóta egyedül,szingliként keresek,vadászok sexre nőt,Hölgyet!
F
15/16 anonim válasza:
Vagyis 8-as voltam,bocsánat,elírtam!!!
16/16 anonim válasza:
Igen, mert a 4-es elvileg nő. Te legalább korrekten játszol, a 4-es erre képtelen, inkább hazudozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!