Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párom már nagyon rég nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom már nagyon rég nem elégített ki szájjal, hiába kérem, miközben én rendszeresen kinyalom, és nem is hajlandó ezen változtatni, elítélendő, ha keresek valakit csak erre?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 22:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Az, de érthető, hogy hiányzik.
2022. jan. 20. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Igen!

Vagy mindent vagy semmit alapon megpróbálhatod azt amit én, én a páromnak szegeztem, vagy leszopsz, vagy elkoszonunk egymástól.

Végül szopott, eléggé megszerette amúgy, az elején bena volt, de idővel nagyon jól csinálta már és komolyan megszerette...kell egy kis ráhatás, egy kis löket....

2022. jan. 20. 22:21
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Igen, elítélendő, undorító, és akármit össze szedhetsz, ami rá is átragadhat. Nekem is fontos az orál, de ha ha a partnerem nem lenne hajlandó kinyalni, nem megcsalnám, hanem szakítanék.
2022. jan. 20. 22:22
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk fordítva van. Állandóan le kell szopnom de én semmi sem kapok. 1év alatt egyszer nyalt ki

Én megcsaltam amit nem tud

2022. jan. 20. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Ha nincs idehaza kenyér, akkor le kell ugranom érte a pékségbe, mert sem a lecsó, sem a kacsazsír, nem az igazi kenyér nélkül.
2022. jan. 20. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

S mit is akarsz pontosan csinálni? K.rvához akarsz járni? Keresni egy nőt aki csak viszonzás nélkül leszaxiz (elég kevés ilyen van, akkor már dugnod is "kell"). Bármelyiket nézzük nem túl nagy perspektíva.

Aztán hogy is képzelnéd a dolgot mondjuk 5 év múlva? Valakivel együtt vagy az ágyban, akit egyre kevésbbé fog kívánni, miközben arra vágysz mikor mehetsz megint a szeretődhöz. Ezzel nem csak a párod csapod be, de önmagadat is - megfosztva magadat attól hogy boldog életed legyen. Helyette lesz egy képmutató, megszokásból fenntartott valami. Bro' ti NE vállaljtok gyereket!

2022. jan. 20. 22:59
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Szóval ha egy no nem hajlandó ilyesmire, akkor neki mar nem is lehet kapcsolata mert a pasi úgyis menni fog máshoz.. ok
2022. jan. 21. 03:07
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

4-es hozzászoló,s ugye csak a férfiak milyen hütlenek,pedig ezek szerint a nőket sem kell félteni,ha igazán sexre van szüksége,de nem kapja meg otthon!

Én ugyanez lennék,csak pasiba,bár még senkit nem találtam eme nemes,s hasznos célra!

F

2022. jan. 21. 04:48
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Igen.

Ha szereted, képes vagy kompromisszumra. Ilyen alapon, ha te szeretnéd popsiba, de ő nem engedné, akkor is megcsalnád?

Ha meg neked fontosabb, hogy leszopjanak, mint a barátnőd, akkor legyen gerinced, meg tököd, és szakíts vele még most.

Nem gondolod ugye, hogy egész életedben szopatsz majd össze-vissza mindenféle luvnyákat, és sosem fog kiderülni? akkor úgyis kidob. Előzd meg. Te nem szereted ezt a csajt. Tégy neki szívességet, és szabadítsd meg magadtól.

2022. jan. 21. 07:55
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Én azon az elven vagyok, hogy a kommunikáció a legfontosabb. Ülj le vele beszélni. Mondd el neki mi a bajod. Próbáld kideríteni, hogy mi miatt nem teszi. Vannak nők, akik lelki okok miatt nem teszik. Más nő pedig nem magabiztos és emiatt.

Ha pedig teljesen elutasító, akkor két választás van. Az egyik, hogy szakítasz. A másik pedig, hogy a TUDTÁVAL kiéled mással ezt a vágyadat. A háta mögött sose csináld, mert csak te jársz vele rosszul.

L28

2022. jan. 21. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!