Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy nem tudok aludni attól, hogy be vagyok indulva?
Figyelt kérdés
Már 3 szor masztiztam de semmi haszna... holnap korán kelek, és szeretnék aludni.
Nektek is szokott ilyen lenni? Ilyenkor mit csináltok?
18/L
2022. jan. 20. 21:30
1/13 anonim válasza:
Egy vastag, kemény fassz kell ilyenkor neked. És nem rosszból mondom, tényleg arra vágysz te most.
2/13 anonim válasza:
Előfordulhat hogy nehezebben alszol el.
Próbáld meg negyedszerre is :)
3/13 anonim válasza:
Hát ja, van az a helyzet amikor a maszti már nem tudja pótolni az igazi f*szhianyt. Én is vagyok néha így.
4/13 anonim válasza:
Aludj nálam! Szerintem egy órán belül kellemesen elfáradsz és elalszol.
Ffi
6/13 anonim válasza:
Végig csókolnám a finom testedet!
7/13 anonim válasza:
Persze, így nehéz aludni. Általában nyomom addig amíg teljesen kifáradok és bealszok. 😄
8/13 anonim válasza:
Akkor vágj bele a 4., 5. körbe is ha az esik jól, egészségedre :)
9/13 anonim válasza:
szegeny nimfoman lany, nem lesz konnyu eleted, de a parodnak sem
10/13 anonim válasza:
Velem szokott olyan lenni, hogy éjjel felizgulok és nem segít a maszti. Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy párom mellettem alszik. Én ilyenkor neki felállítom és berakom magamnak.
Ha nincs más, akkor állj be a hideg zuhany alá. Az biztos megoldás 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!