Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik kíváncsi hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik kíváncsi hetero?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy illúzió?
2022. jan. 19. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Igen! Ők azok akik nem merik bevallani önmaguknak sem, hogy b.zik!
2022. jan. 19. 20:34
 2/16 A kérdező kommentje:
De engem mint definíció érdekelne. Szerintem nem értelmezhető.
2022. jan. 19. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Definíció: ha rákíván egy másik pasira, a saját nemével "valamire" az nem heteró akárminek is vallja magát. Pont attól hetero hogy incifincit sem érdekli semmi egy másik pasival. A "kíváncsi hetero" = biszex aki nem meri magának bevallani és azt mondja "ááá én hetero vagyok csak...", kb. mint a "nem vagyok agresszív, de ha felb.sszák az agyam akkor ütök".
2022. jan. 19. 21:10
 4/16 A kérdező kommentje:
3 pontosan így gondolom. Szerintem is a kíváncsi hetero = biszex.
2022. jan. 19. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
De van kíváncsi hetero, például én. Amikor szexpartnerkeresőztem, kevés sikerem nem volt a nőknél, ellenben rengeteg pasi írt, hogy legyen valami. A nagy rábeszélésre aztán egynek engedtem hogy leszopjon. Semmi izgató nem volt benne, pont a nő hiányzott, a bőr, illat, hang, tudjátok, amitől nő egy nő. Többet nem is akarom.
2022. jan. 19. 21:35
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem én pl kíváncsi heteró vagyok. Egy ideig azt hittem biszexuális de aztán rájöttem, hogy nem tudnám elképzelni a szexet egy azonos neművel, vagyis egy lánnyal. Viszont sokszor megbámulok szép lányokat, a legtöbbet "irigységből" mert tetszik pl a hajuk vagy az arcuk stb. De van aki úgy jön be hogy elképzelem milyen lenne vele kapcsolatban lenni, ölelgetni. Szóval kíváncsi vagyok rá milyen lenne, de hosszabb távon nem tudnám elképzelni. Az még érdekelne hogy milyen lenne megcsókolni egy lányt, lehet ha az megtörténne akkor vagy elmúlna a kíváncsiság vagy már eltudnék képzelni többet is.

Remélem tudtam segíteni a saját példámmal:)

18/L

2022. jan. 19. 21:49
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Ha történik is valami onnan biszex az illető.
2022. jan. 19. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
Van ilyen. Én csak férfiakba tudok szerelmes lenni, velük volt csak párkapcsolatom is, ellenben nagyon szeretnék nővel is szexelni mert érdekel milyen. De sose tudnék mondjuk összeköltözni egy nővel vagy szerelemmel gondolni rá.
2022. jan. 19. 22:47
 9/16 A kérdező kommentje:

8# ha szexuális vágyaid vannak az is biszexnek számít. Velem is ugyan ez van. Érzelmileg nem vonz az azonos nem, csak a testiség.

6# engem ez sem győzött meg, ezek is biszex gondolatok

5# ez már érdekesebb.

2022. jan. 19. 23:07
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem létezhet. Nem undorodik az azonos neműtől, semleges neki. Ha adódik lehetőség, kipróbálja, mert miért ne. Ugyanakkor nem a partner miatt teszi, az teljesen hidegen hagyja. Mintha egy szexuális segédeszköz lenne, semmi több.

A biszex az, aki vonzalmat, nemi izgalmat, vagy akár szerelmet is képes érezni a vele azonos neművel szemben. A kíváncsi hetero ilyet nem érez.

2022. jan. 19. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!