Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik kíváncsi hetero?
Szerintem én pl kíváncsi heteró vagyok. Egy ideig azt hittem biszexuális de aztán rájöttem, hogy nem tudnám elképzelni a szexet egy azonos neművel, vagyis egy lánnyal. Viszont sokszor megbámulok szép lányokat, a legtöbbet "irigységből" mert tetszik pl a hajuk vagy az arcuk stb. De van aki úgy jön be hogy elképzelem milyen lenne vele kapcsolatban lenni, ölelgetni. Szóval kíváncsi vagyok rá milyen lenne, de hosszabb távon nem tudnám elképzelni. Az még érdekelne hogy milyen lenne megcsókolni egy lányt, lehet ha az megtörténne akkor vagy elmúlna a kíváncsiság vagy már eltudnék képzelni többet is.
Remélem tudtam segíteni a saját példámmal:)
18/L
8# ha szexuális vágyaid vannak az is biszexnek számít. Velem is ugyan ez van. Érzelmileg nem vonz az azonos nem, csak a testiség.
6# engem ez sem győzött meg, ezek is biszex gondolatok
5# ez már érdekesebb.
Szerintem létezhet. Nem undorodik az azonos neműtől, semleges neki. Ha adódik lehetőség, kipróbálja, mert miért ne. Ugyanakkor nem a partner miatt teszi, az teljesen hidegen hagyja. Mintha egy szexuális segédeszköz lenne, semmi több.
A biszex az, aki vonzalmat, nemi izgalmat, vagy akár szerelmet is képes érezni a vele azonos neművel szemben. A kíváncsi hetero ilyet nem érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!