Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan kategória, hogy kíváncsi hetero? Akár férfiról van szó, akár nőről.
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 00:33
1/17 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok, és hetero. Nem értem, hogy a szexuális orientációnak mi köze van a kíváncsisághoz.
2/17 anonim válasza:
Pontosan, ezt hívják B.U.Z.I.N.A.K.
4/17 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül
2013. júl. 31. 00:42
5/17 anonim válasza:
Inkább viselnék női ruhát, mintsem kipróbáljam fiúval.
6/17 kacsacsoruemlos válasza:
alap esetben egy hetero fejében meg sem fordul a gondolat h azonos nemmel létesítsen szexuális kapcsolatot. ebből az következik, hogy akinek ez motoszkál a fejében annak van bi hajlama.
7/17 A kérdező kommentje:
kacsacsoruemlos: rengeteg nő/lány smárolt már a saját nemével, akkor ők mind biszexek?
2013. júl. 31. 01:21
8/17 anonim válasza:
Én az vagyok, kíváncsi még:)
De csak addig, amíg le nem szopok egy fiút:P
9/17 anonim válasza:
Most nem értem a kérdést. Mire/kire kíváncsi az a hetero? :D Saját nemére, vagy az ellenkező nemre? Mert én hetero vagyok és kíváncsi...az ellenkező nemre. :)
10/17 anonim válasza:
hát nem tudom...
talán abban az esetben, ha a média, barátok, nem tudom mi hatására kipróbálja
de csak egyszer
ha van egy lány, aki lefeküdt egy csajjal EGYSZER arról még talán elhiszem, hogy csak kíváncsiság volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!