Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan kategória, hogy kíváncsi hetero? Akár férfiról van szó, akár nőről.
7
ezeknek a csajoknak ennyi a képzelőerejük, tudják hogy a férfiaknak ez tetszik és így akarják felhívni magukra a figyelmet
a lezbik 80% nem is lezbi csak "ki akar tűnni" ettől még ugyan úgy fel lehet őket szedni, feltéve ha kell valakinek ilyen buta sekélyes csaj
jah amúgy meg megint ez az undorító ketős mérce....
ha csaj csókolózik csajjal akkor az elfogadott, ha csávó csávoval akkor az undorító bu..zi
Igen erre az angol nyelvben van egy kifejezés. Bi-Curious
Azaz bi-kíváncsi, de magyarosabb ha azt mondom, kíváncsi biszex, aki valamelyik irányban elsődlegesen lekötelezett, azaz vagy hetero, vagy homo, de a másik nem is érdekli, akár szexuálisan akár párkapcsoalti szinten is.
A b*zizók meg talán ne kommenteljenek.
nyilván ugyanaz érvényes egy fiúra is, csak nem akartam az példának hozni, mert gondoltam akkor durva hozzászólások jönnek
10-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!