Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan kategória, hogy kíváncsi hetero? Akár férfiról van szó, akár nőről.

Figyelt kérdés

2013. júl. 31. 00:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

7

ezeknek a csajoknak ennyi a képzelőerejük, tudják hogy a férfiaknak ez tetszik és így akarják felhívni magukra a figyelmet

a lezbik 80% nem is lezbi csak "ki akar tűnni" ettől még ugyan úgy fel lehet őket szedni, feltéve ha kell valakinek ilyen buta sekélyes csaj

2013. júl. 31. 22:03
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

jah amúgy meg megint ez az undorító ketős mérce....

ha csaj csókolózik csajjal akkor az elfogadott, ha csávó csávoval akkor az undorító bu..zi

2013. júl. 31. 22:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, ebben van valami.
2013. aug. 1. 01:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen erre az angol nyelvben van egy kifejezés. Bi-Curious

Azaz bi-kíváncsi, de magyarosabb ha azt mondom, kíváncsi biszex, aki valamelyik irányban elsődlegesen lekötelezett, azaz vagy hetero, vagy homo, de a másik nem is érdekli, akár szexuálisan akár párkapcsoalti szinten is.

A b*zizók meg talán ne kommenteljenek.

2013. aug. 1. 16:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nyilván ugyanaz érvényes egy fiúra is, csak nem akartam az példának hozni, mert gondoltam akkor durva hozzászólások jönnek

10-es voltam

2013. aug. 1. 23:22
 16/17 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó
2013. aug. 2. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
igen,ők azok aki EGYSZER beváláljáka 3ast.
2013. aug. 2. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!