Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik kíváncsi hetero?
Szerintem is a #11-es tökéletes példa arra, amit biszexnek nevezünk.
A példa kedvéért, ha egy ember nem élvezi a szexet, nem ébred benne nemi vágy, azt aszexuálisnak nevezzük. Ezen az sem változtat, ha az illető történetesen többször is létesített nemi aktust az élete során. Megpróbálta nem ment. Ugyanakkor vannak emberek, akik egész életükben nem szexelnek, holott vágyat éreznek rá. Utóbbi nem aszexuális, csak szűz.
A biszexualitásra visszatérva: ha a #11-es megkíván pasikat, "feláll a szép f.szra", akkor benne valószínűleg fellelhető a biszexuális indíttatás, még akkor is ha nem fekszik le pasival soha. Az #5-ös ezzel szemben már létesített szexuális kapcsolatot pasival, és rájött, hogy ez nem az ő csésze teája. Ő ettől nem lesz biszex, hanem az ellenkezője: konfirmáltan hetero.
Szerintem a szexuális irányultság indíttatás, vágy kérdése, nem a cselekvésé. A dolgok kipróbálása arra jó, hogy az ember a gyakorlatban tesztelje a mélyen megbúvó irányultságait. Pl az #5-ös tett egy próbát, hátha biszex, aztán kiderült, hogy nagyon nem az. Lehet, egyszer a #11-es is bepróbál egy neki tetsző f.szt, aztán a végén lehet, hogy jó lesz neki, de az is lehet, hogy ő is arra jut, mint az #5-ös, hogy ez csak a fejében volt jó, a valóságban nem.
Szerintem meg létezik.
Én pl a nőket szeretem. Mind elméletben, mind gyakorlatban taszít, hogy egy férfival szeretkezzek, csókolózzak, megdugjam, pláne hogy én bármit csináljak a farkával vagy engem dugjanak meg. Nem vagyok rá képes, nem is izgat fel. Viszont ha nagyon kanos vagyok, el tudom képzelni hogy egy srác leszop, de közben arra gondolnék, nem fiú szájában van épp a farkam, és amint elélveztem húznék el a francba.
Én emiatt (és nem amiatt, hogy "nem merem bevallani magamnak") nem nevezném magam biszexnek.
"Szerintem is a #11-es tökéletes példa arra, amit biszexnek nevezünk."
Ja igen, az is vagyok, nem tagadom. De kiváncsi heteró is, nem? Vagy az már nem lehetek? Mindenesetre a Kinsey skála nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!