Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ma nehezebben talál párt, házastársat egy csúnyább ember mint a 80/90-es években? Miért?
Most akkor kit tekintünk csúnyának? Még mihez képest?
Szerintem most szebbek a csajok (nem a vakolt műnőkre gondolok!), mint 40 éve. Szóval a kérdésed nem elég egzakt
Régen egy kisvárosban összesen volt 100-200 szóbajöhető fiatal fiú/lány, ma meg beregelsz bárhova és több ezer-tízezer főből válogathatsz.
Aki lottózott már életében, tudni fogja melyik esetben nagyobb az esélye a sikerre :D
Budapesten mindenféleképpen. Én egyébként vidéken keresnék lányt ilyen esetben. Talán ott még könyebb.
Van egy barátom, akinek kifejezetten csúnya feje van. Viszont cserébe minden nap konditerem. Kockás has. Izmos test. Jó munka és átlagnál jobb kereset
Minden héten más nővel van és jó nőket szed fel vidéken.
Szerintem ez a gyúrás téma is annyira túl van nyomatva.
Ma elvárás már, hogy kockahasad legye és ki legyél gyúrva. 30-40 éve ez abszolút nem volt elvárás és téma.
Nem elvárás, ha jól nézel ki alapból. Nekem sose volt kocka hasam, még is tudtam jó csajokat felszedni.
Viszont, ha már a fejed nagyon csúnya, valahol kompenzálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!