Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Én 20 éves vagyok, a barátom 30. Én kívánnám a szexet hetente többször is, de ő mindig elutasít, hogy fáradt vagy épp most nincs kedve. Úgy érzem már nem kíván. Amikor neki van kedve (másfél-kéthetente 1x) akkor én soha nem utasítom vissza.

Már gondoltam arra is, hogy ha innentől ő kezdeményez egy párszor visszautasítom, hogy érezze hogy milyen érzés mikor elutasít. Csak ez akár egy hónapig is eltarthat. Szerintetek jó ötlet? Ti mit csinálnátok a helyembem?

2022. jan. 18. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Neked nem szokott fájni a fejed mint a normális nőknek? 😂
2022. jan. 18. 19:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy naponta csinálnám, de hetente 2-3x
2022. jan. 18. 19:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Most fiatalon éljem ki magam szerintem, ne 40 évesen család mellett
2022. jan. 18. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Szerinem a legfontosabb egy kapcsolatban a kommunikáció. Fontos lenne, hogy ezt megbeszéljétek és kiderítsétek, hogy mi okozza ezt nála. Azért egy 30 éves pasinál nem az a normális, hogy másfél-két hetente szeretne csak valamit. Nálunk általában én vagyok az akinek nagyobb az étvágya. Párom néha visszautasít engem, ha nagyon fáradt, de általában beleviszem a rosszba. Ha fáradt vagy én vagyok fáradt, akkor csak orált kap. Szerintem jó, ha az ember a szexuális életét feldobja hosszabb kapcsolatban is. Új pózok, új dolgok kipróbálása jó szokott lenni. Azt nem mondom nektek, hogy vegyetek be valakit, mivel ott ahol nem működik jól a szex általában csak ront rajta mégjobban.
2022. jan. 18. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Jó értem. Szerintem a korkülönbség lehet a titka. Más tempóra vágyik. Lassabbra, kevesebbre de minőségibbre. Ha a munkája során elfárad, vagy nem mozog valami sokat az is lehet hogy kicsit tunya lett.
2022. jan. 18. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Most vagy fiatal, keress valaki mást, akinek nagyobb az étvágya, ha nem akarsz vele kommunikálni, inkább elutasító lennél, azzal csak magadat szivatod...
2022. jan. 18. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezen lehet változtatni. De ez annyi mindentől függ. Nem fáradt, esetleg a munka, stressz, családi problémák, ezek még jó dolgok lennének mert ezeken lehet változtatni, de sajnos ha ilyen a beállítottsága....akkor ez így fog maradni. Én sokáig hittem benne, hogy a barátnőmet ratudom venni esetleg a kétheti 1 szexre, sajnos nem jött össze, a havi 1 nála szent és serthetetlen. Elmentünk orvoshoz, minden rendben vele, hormonális meg....mindenhogy, egész egyszerűen ilyen.

Áh....

2022. jan. 18. 22:44
 8/9 menta34 ***** válasza:
89%

Ha halálra dolgozza magát és otthon csak összeesik az ilyen, akkor tényleg még a szex se kell. Ilyen esetben próbálkozz hétvégén, pihenő napon. Ha nem a munka, akkor több verzió lehet:

1.) másra vágyik

2.) beteg/gyengélkedik: cukor, vérnyomás, vitamin, lelki bajok, depi, netán anyagi, munkahelyi, családi bajok amik annyira nyomasztóak

3.) Ennyi a természetes igénye. Ellenben ez szinte valószínűtlen, 99%, hogy más az ok.

Ne hagyd rá. Most úgy tűnhet, hogy csak áldozatot kell hozz ... és mondjuk meg is hozod mert jó fej vagy. De tök hiába, ha belegondolsz előbb-utóbb valaki sérül, félrelép, szenved. Derítsd ki, oldd meg ha lehet. Szerintem.

2022. jan. 19. 06:02
 9/9 menta34 ***** válasza:

Visszaolvasva magam rájöttem, hogy csak a kérdésre nem adtam választ :)

- beszélj vele ha lehet

- követelj heti 2 nyalást, ha neki nem kell semmi akkor nem kap semmit

- kergesd orvoshoz, kivizsgálásra, szedess vele vitamint, mérd a vérnyomását

Tudom, ezek idegesítő dolgok - de egyáltalán nem csak konkrétan jelenthetnek megoldást/választ, hanem segíthetnek a nyulat kiugrasztani a bokorból.

2022. jan. 19. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!