Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csinálnatok a helyemben?
Beszélgettem egy fiúval aki rendőrnek tanul es azt irta, hogy lőni tanultak olyan fegyverrel akivel bárkit meglehet ölni.
Aztan olyanokat is irt, hogy neki fontos, hogy nagyon jol nézzen ki a csaj mert megakar vele jelenni.
Videochateltunk es utana olyat irt, hogy befekudnek e melle az agyba meg ilyesmik, nem irtam ra vissza es azota ugy vettem eszre, hogy szűkszavú lett alig ir valamit. 19 éves egyebkent.
Az exevel azert szakítottak mert a lany féltékeny volt ra es bevallotta, hogy emiatt o is direkt nem engedte, hogy olyan helyre menjen ahol sok fiu van vagy fiu barátai legyenek.
Ti mit csinálnatok a helyemben?
Köszönöm a válaszokat elore is.
Szerintem elég fiatal, komolytalan a srác még (jobb esetben). Egyébként nem tudom miért büszkélkedik azzal hogy lőni tanul és bárkit meg lehet ölni vele...
Az hogy változott a viselkedése nem jelent túl jót, simán lehet hogy érzelmileg instabil. Ha találsz jobbat szerintem hagyd a fenébe a srácot.
Köszönöm a választ.
Nem tudom az mennyire számít, hogy en nem szeretek telefonálni meg videochatelni o viszont akart, en ezt leírtam neki de ettol függetlenül sokszor irta, hogy telefonaljunk stb kicsit rámenősen mar.
Az, hogy felvág a lövéssel, és azt bizonygatja, hogy ezzel ölni lehet, azt jeleneti, hogy nem teljesen beszámítható. Normál ember, vagy legalábbis egy érett gondolkodású nem ezzel próbál menőnek tűnni.
Szerintem nem érdemes vele kikezdeni.
Azt kihagytam, hogy videochat után megkérdezte raerek a most vasárnap találkozni vele.
De kb egy hónapja beszélünk csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!