Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megláttam a Párom telefonján, hogy férfi létére fent van a Puncs.Hun és a Tinderen, és férfiakat keres... Teljesen széttörtem. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Egy éve vagyunk együtt, minden tökéletesen működik köztünk. Legalábbis eddig azt hittem ..
Van hogy ritkábban találkozunk, mondjunk hetente , de van hogy napokra együtt élünk ..
A szex is nagyon jó vele, bár igaz, hogy a legjobb barátja meleg, és vele sokkal többet találkozik, de Eddig ez abszolute nem zavart.
A telefonján nem tudom a kódot , véletlen vettem magamhoz , hogy fényképezzek vele, és akkor láttam meg.
Nem vagyok egy pszicho barátnő, de amint megláttam, meg kellett néznem...
És elszörnyedtem azon, hogy nagyon sok férfival beszélget, és ugy tűnik , hogy szokott is velük találkozni..
Összezuhantam. Már csak azért is, hiszen miatta rakattam spiralt , és lezereztettem magam, hiszen Ő azt mondta soha nem húz gumit, és a szőrszálakat is utálja a puncin...De ezek után hogy bízzák meg benne?
25/n
Férfiak, kérlek segítsetek. Mi lehet a fejében?
Szerintem mindegy miért van fent ezeken az oldalakon, nőket, vagy férfiakat keres.
Szakítóok.
legközelebb jobban válassz
1 év nem sok, engem 3 év után csalt meg a párom és már együtt éltünk
ja és feminista volt, szóval ennyit arról hogy a férfiak a rosszak
30 F
Szerintem a nemek nem számítanak abban, hogy mennyire gonosz egy ember, vagy éppen mennyire áldozat. A férfiak esetleg kevesebbet picsognak ott a gyakorikérdéseken.
Üdv: egy férfi, akitől élete értelmének hitt nője elvette két gyermekét, otthonát, hitét.
Nagyvárosi környezetben sok a dekadencia, pont a sikeresebb férfiak közt nagyobb számban. Pl. gimiben kialakult baráti körömben sok zenész van, ezek a srácok átlagban legalább 5-10-szer annyi csajt levarrtak (úgy, hogy én is egy jó kiállású versenysportoló voltam), és totális nyíltsággal beszélt többségük kisebb-nagyobb meleg kalandjáról. Pl. hogy úgy raktak szendvicsbe csajt, hogy közben az tett rá a merevségükre, hogy zacskójuk összeért, vagy buli után együtt aludtak, aztán az egyik arra ébredt, hogy a másik cumizza, meg még durvábbakat is...
Szerintem kb. csak az van, hogy ma már teljesen abnormális lett nagyvárosi környezetben a legsikeresebb férfiak szexualitása, meg persze rengetek nő is durván k..rva, akkor is ha csak 30 évvel ezelőtti vidéki mércével mérnénk őket.
Igazábol már ez a rinya elég ok, hogy o nem huz gumit, nem bírja a szorszálakat. Akkor szulessen delfinnek, nem kell se gumi, meg szor se lesz a non...
Másodjára, ha pasi ha no miatt van Tinderen, kapcsolat mellett már az is rég rossz.
Harmadszor, hogy pasikat nézeket meg likolgat, a csucsa a jéghegynek.
Hagyd ott és keress magadnak egy rendes pasit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!