Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap megláttam a Párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megláttam a Párom telefonján, hogy férfi létére fent van a Puncs.Hun és a Tinderen, és férfiakat keres... Teljesen széttörtem. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, minden tökéletesen működik köztünk. Legalábbis eddig azt hittem ..

Van hogy ritkábban találkozunk, mondjunk hetente , de van hogy napokra együtt élünk ..

A szex is nagyon jó vele, bár igaz, hogy a legjobb barátja meleg, és vele sokkal többet találkozik, de Eddig ez abszolute nem zavart.

A telefonján nem tudom a kódot , véletlen vettem magamhoz , hogy fényképezzek vele, és akkor láttam meg.

Nem vagyok egy pszicho barátnő, de amint megláttam, meg kellett néznem...

És elszörnyedtem azon, hogy nagyon sok férfival beszélget, és ugy tűnik , hogy szokott is velük találkozni..

Összezuhantam. Már csak azért is, hiszen miatta rakattam spiralt , és lezereztettem magam, hiszen Ő azt mondta soha nem húz gumit, és a szőrszálakat is utálja a puncin...De ezek után hogy bízzák meg benne?

25/n

Férfiak, kérlek segítsetek. Mi lehet a fejében?

2021. jún. 20. 20:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem mindegy miért van fent ezeken az oldalakon, nőket, vagy férfiakat keres.

Szakítóok.

2021. jún. 20. 20:46
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
A legtöbb felső vezető már nem tininuncit, hanem férfi szeretőt tart.
2021. jún. 20. 20:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

legközelebb jobban válassz

1 év nem sok, engem 3 év után csalt meg a párom és már együtt éltünk

ja és feminista volt, szóval ennyit arról hogy a férfiak a rosszak

30 F

2021. jún. 20. 20:56
 4/23 anonim ***** válasza:
13%
Én nem fogok pasi ként ellene beszélni hiszen nem
2021. jún. 20. 20:58
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a nemek nem számítanak abban, hogy mennyire gonosz egy ember, vagy éppen mennyire áldozat. A férfiak esetleg kevesebbet picsognak ott a gyakorikérdéseken.

Üdv: egy férfi, akitől élete értelmének hitt nője elvette két gyermekét, otthonát, hitét.

2021. jún. 20. 21:05
 6/23 anonim ***** válasza:
44%

Nagyvárosi környezetben sok a dekadencia, pont a sikeresebb férfiak közt nagyobb számban. Pl. gimiben kialakult baráti körömben sok zenész van, ezek a srácok átlagban legalább 5-10-szer annyi csajt levarrtak (úgy, hogy én is egy jó kiállású versenysportoló voltam), és totális nyíltsággal beszélt többségük kisebb-nagyobb meleg kalandjáról. Pl. hogy úgy raktak szendvicsbe csajt, hogy közben az tett rá a merevségükre, hogy zacskójuk összeért, vagy buli után együtt aludtak, aztán az egyik arra ébredt, hogy a másik cumizza, meg még durvábbakat is...

Szerintem kb. csak az van, hogy ma már teljesen abnormális lett nagyvárosi környezetben a legsikeresebb férfiak szexualitása, meg persze rengetek nő is durván k..rva, akkor is ha csak 30 évvel ezelőtti vidéki mércével mérnénk őket.

2021. jún. 20. 21:06
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Útilapu.
2021. jún. 20. 21:10
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Dobjad ki a rohadt búzást, mert úgyis össze jön valamelyikkel és akkor ő hajt el téged.
2021. jún. 20. 21:15
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Én tutira kirúgnám! De azt neked kell eldönteni, hogy ezek után tudsz-e vele lenni! Lehetséges, hogy veled szexel miközben egy pasira gondol! Senki nem lát a fejébe!
2021. jún. 20. 21:21
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

Igazábol már ez a rinya elég ok, hogy o nem huz gumit, nem bírja a szorszálakat. Akkor szulessen delfinnek, nem kell se gumi, meg szor se lesz a non...

Másodjára, ha pasi ha no miatt van Tinderen, kapcsolat mellett már az is rég rossz.

Harmadszor, hogy pasikat nézeket meg likolgat, a csucsa a jéghegynek.

Hagyd ott és keress magadnak egy rendes pasit.

2021. jún. 20. 21:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!