Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megláttam a Párom telefonján, hogy férfi létére fent van a Puncs.Hun és a Tinderen, és férfiakat keres... Teljesen széttörtem. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Egy éve vagyunk együtt, minden tökéletesen működik köztünk. Legalábbis eddig azt hittem ..
Van hogy ritkábban találkozunk, mondjunk hetente , de van hogy napokra együtt élünk ..
A szex is nagyon jó vele, bár igaz, hogy a legjobb barátja meleg, és vele sokkal többet találkozik, de Eddig ez abszolute nem zavart.
A telefonján nem tudom a kódot , véletlen vettem magamhoz , hogy fényképezzek vele, és akkor láttam meg.
Nem vagyok egy pszicho barátnő, de amint megláttam, meg kellett néznem...
És elszörnyedtem azon, hogy nagyon sok férfival beszélget, és ugy tűnik , hogy szokott is velük találkozni..
Összezuhantam. Már csak azért is, hiszen miatta rakattam spiralt , és lezereztettem magam, hiszen Ő azt mondta soha nem húz gumit, és a szőrszálakat is utálja a puncin...De ezek után hogy bízzák meg benne?
25/n
Férfiak, kérlek segítsetek. Mi lehet a fejében?
Magyarán rendszeresen "nagyüzemi" módon félrekúrt a pasid. Szerinted ilyenkor mit szoktak tenni? (tökmindegy hogy biszex, vagy nőkkel csinálta-e)
Te meg menj el szépen egy szűrésre a biztonság kedvéért, mert benne van a pakliban hogy néhány kuncsaftjával is gumi nélkül csinálta (azért több zseton jár).
Hallod csajszi... ez a faszi kijelentette neked, hoyg soha nem húz gumit és te ezek után összejöttél vele???:D ne idegesíts, ez csak valami poén lehet
Szerintem dobd a fenébe a gyereket. Teljesen mindegy is hogy most konkrétan megcsal-e, vagy biszex-e, nem is lényeg a válasz. Eleve elő se fordulhatott volna, hogy társkeresőn legyen fent és másokkal chatelgessen. Úgy tűnik a szexuális orientációjáról is hazudott, szerintem itt már nincs több kérdés, kukázd ki. Nem tud olyan okot vagy magyarázatot mondani, ami méltányolható lenne. Ezen felül meg egy farok is, ha ilyet tol a fejedbe, hogy sose húz gumit. Még szerencsés vagy, ha nem kaptál el tőle semmilyen nemi betegséget. A helyedben azonnal elmennék egy std szűrésre is
N
Lehet hogy fent van különböző oldalakon, de a saját képeivel?
Írtad hogy a legjobb barátja meleg. Lehet neki segít egy társat keresni. Ezt én full hetero létemre megtenném a legjobb barátomért és nyilván nem szólnék a páromnak róla. Nem kell mindig a lehrosszabbra gondolni! Mielőtt neki esnél a srácnak kérlek próbáld meg higgadtan megbeszélni vele ezt az egészet! Hidd el ez az egyetlen megoldás. Aztán az általa mondottak függvényében éltek tovább együtt vagy szép csendben külön váltok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!