Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megláttam a Párom telefonján, hogy férfi létére fent van a Puncs.Hun és a Tinderen, és férfiakat keres... Teljesen széttörtem. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Egy éve vagyunk együtt, minden tökéletesen működik köztünk. Legalábbis eddig azt hittem ..
Van hogy ritkábban találkozunk, mondjunk hetente , de van hogy napokra együtt élünk ..
A szex is nagyon jó vele, bár igaz, hogy a legjobb barátja meleg, és vele sokkal többet találkozik, de Eddig ez abszolute nem zavart.
A telefonján nem tudom a kódot , véletlen vettem magamhoz , hogy fényképezzek vele, és akkor láttam meg.
Nem vagyok egy pszicho barátnő, de amint megláttam, meg kellett néznem...
És elszörnyedtem azon, hogy nagyon sok férfival beszélget, és ugy tűnik , hogy szokott is velük találkozni..
Összezuhantam. Már csak azért is, hiszen miatta rakattam spiralt , és lezereztettem magam, hiszen Ő azt mondta soha nem húz gumit, és a szőrszálakat is utálja a puncin...De ezek után hogy bízzák meg benne?
25/n
Férfiak, kérlek segítsetek. Mi lehet a fejében?
"fent van a Puncs.Hun és a Tinderen, és férfiakat keres..."
"véletlen vettem magamhoz , hogy fényképezzek vele, és akkor láttam meg."
Meséld már el melyik fényképező alkalmazás mutatja meg h a párunk milyen társkeresőn van jelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!