Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, számotokra melyik a legvonzóbb korosztály?
Van olyan korosztály, ami mindig vonzó volt és lesz is számotokra? Vagy a ti korotok változásával ez is változik?
Légyszi írjátok azt is, ti hány évesek vagytok. Köszönöm :)
Mindig is a nálam idősebbeket szerettem. 30-50-es pasik általában, akik bejönnek nekem. Viszont fontos, hogy igényes legyen magára és ne legyen sörhasa.
28L
Mindig is a 40+-os korosztály volt az ideál, de mostanában egyre inkább kezd lejjebb csúszni a korhatár, aztán azon kapom magam, hogy ilyen 15 körüli fiúkat is megnézek, meg szűz fiúkról fantáziálok.
(Ezt a változást 2 dolognak tudom be. Az egyik, hogy nem voltam még 34 évnél fiatalabb férfival, szóval nekem tizenésevesen is kimaradt ez, amit sajnálok már így utólag. Plusz nem rég halt meg az apám, gondolom tudat alatt is ilyen-olyan betegségrekre és a halálra asszociálok a ráncok láttán.)
27N
Harmincasok es negyvenesek
Ezek voltak regebben es most is
24N
25-33 evesek
Eddig mindig a sajat korosztalyom volt a legvonzobb szamomra.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!