Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swinger klubbokba miért a 40-55 éves korosztály jar főleg általában?
Nem tudom az előző swingeres kérdést én írtam ki, a bögyös kis feleségem csak 30 éves.
Sztem idő kell egy házasságban, mire egyesek felismerik hogy nem hűtlenség ha megélik a vágyaikat a másik őszinte beleegyezésével, illetve a másikkal közösen. És sokan nem így gondolkodnak.
Nekem nem lenne azzal problémám ha idősebb urak szeretnék az asszonyomat, sőt lehet tapasztaltabbak lennének.
5
Ennyi a választék?Ha a nők ingyen mehetnek, akkor ok ingyen ehetnek, meg ihatnak vagy hogy van?
#7: 1 vagyok. Nem ez az oka, valakikben mindig is van erre vàgy, de ahhoz fel kell nőni érzelmileg hogy ezt megmerd élni a màsikkal.
Plusz abszolút őszinte kommunikàció és hàzassàg kell. Ami nagyon ritka !
Több oka van:
- Nézz rá a korfára, egyszerűen lakosságarányosan több a 25 év feletti mint a 18-25 év közötti. Ha egy sima átlag strandra kimész (nem Balaton Sound vagy olyan helyre ami eleve a fiatalokat célozza) és csinálsz egy gyors "statisztikát" akkor látni fogod ott sem a 18-25 közötti korosztály lesz többségben.
- A magasabb belépők is részben visszatartják a fiatalokat (15-20k között van egy páros beugró, az más kérdés hogy ennek a többszörösét is könnyen el lehet tapsolni ha Bp-n elmész bulizni).
- S ahogy fent is írták kell egyfajta szexuális kultúra, érettség hozzá.
A fentiekkel együtt swingerekben fiatalok IS vannak - a strandos példát nem véletlenül szoktam mondani. Ott is van öreg is, fiatal is, csinos is, átlagos is, nem annyira csinos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!