Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg pasik miért nem fogják fel, hogy a mi korosztályunknak is a fiatalok tetszenek?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és 18 éves korom óta tucatjával próbálkoznak be 40+os pasik azzal, hogy majd ők megmutatják mitől döglik a légy. Már hányingerem van tőlük. Ha elkezdem magyarázni, hogy nekünk is a saját korosztalyunk tetszik, akkor elkezdik, hogy persze, azok még hulyegyerekek és nem tapasztaltak. Egyszerűen rosszul vagyok az apám koruaktol és minden barátnőm így van vele. Ki a fenenek kéne, mikor találunk helyes jófej 25 évest is. Itt is mindenhol azt olvasom, hogy az öreg pasik biztosak benne, hogy mi odáig vagyunk értük, a velük korú nőket meg leöregezik. Csak épp nem veszik észre, hogy nekünk is a fiatal pasik jönnek be.2021. dec. 30. 19:04
1/11 anonim válasza:
A magad nevében beszélj. 22 éves vagyok, szinte csak negyvenes pasikkal szexelek.
A kapcsolat más, úgy nekem nagy a korkülönbség.
2/11 anonim válasza:
Mert a többség nyitott az idősebbekre is.
3/11 A kérdező kommentje:
Érdekes, több tucat fiatal lánnyal vagyok körülvéve, mégsem ismerek olyat, akinek bejonnenek, max 1-2 komplexusosnak:D
2021. dec. 30. 19:13
4/11 anonim válasza:
Lehet csak nem kötötték az orrodra vagy lehet hazudnak is róla mert tudják hogy te hogyan állsz hozzá.
5/11 anonim válasza:
Mert vannak olyan dolgaink, amik a fiatalok közül kevésnek.
- Kiforrott ízlésvilág.
- Lakás.
- Kocsi.
- Meló.
- Pénz.
- Szexuális tapasztalat.
6/11 anonim válasza:
Pár barátnőd nem épp egy reprezentatív minta. A csajok egy jelentős része oda van az idősebb pasikért. Teljesen mindegy, hogy te mit hiszel erről
7/11 anonim válasza:
Na figyelj akkor. 41 vagyok. Több veled egykorút dugtam meg mint ahány embert összesen ismersz.
8/11 anonim válasza:
Igen, az a legviccesebb, hogy ők maguk nem feküdnének le egy 40 éves nővel, pedig a saját korcsoportjuk, nincs is korkülönbség, de taszító, mert "öreg", ellenben azt hiszik, hogy egy huszonéves nő felizgul őtőlük.
9/11 anonim válasza:
8.
"ellenben azt hiszik, hogy egy huszonéves nő felizgul őtőlük."
Nem csak hiszik. Vannak akik igen. Ha te nem akkor nem. De nem mindenki olyan mint te.
De egyébként ez fordítva is működik.
Vannak olyan huszonéves pasik akiknek az öregebb nők jönnek be.
De vannak olyan 40es pasik/nők akiknek a sajátkorcsoportjuk jönn be.
10/11 A kérdező kommentje:
7-es: csak szeretnéd, papi:D
8-as: így van, pedig a normális fiatal lányok rájuk se néznek
2021. dec. 31. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!