Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-30 éves kórosztály akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves kórosztály akik szeretik a teltebb lányokat az alma vagy a körte alak szexibb számotokra? (Kép a link alján)

Figyelt kérdés

Indokoljátok is meg légyszi!

Ilyen alma és körte alkatra gondolok mint a link alján van (most a többi alkat nem játszik).

Szerintetek melyik a szexibb és miért?

Melyik alkat lehet jobb az ágyban, kik képesek több pózt vagy nagyobb péniszt "elviselni"?

[link]

2021. nov. 9. 14:39
A kérdező szavazást indított:
alma alkat
körte alkat
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a képek nem valami jók, nekem volt több eléggé telt partnerem ahol jóval nagyobb különbség látszott

a körte és alma alkat is nagyon tetszett

az a fajta körte ahol a lányon van hason is husi egy kevés, kis mell tetszik, de az is ahol eléggé husis a has, de mellette van nagy fenék és vastag combok

nincs értelme versenyeztetni az alkatokat, mert ez nem alkat függő, hogy ki mit bír és szeret

F

2021. nov. 9. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogjátok megérteni, hogy az alknak, sőt a magasságnak sincs semmi köze a szexuális étvágyhoz, ideálisnak tartott pénisz mérethez, kedvenc pózhoz, stb. Ez teljesen egyéni dolog. Mintha azt kérdeznéd, hogy a szőke vagy a barna hajú lányok jobbak-e az ágyban.
2021. nov. 9. 14:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Az is írja le a véleményét akik szerint van különbség, előre is köszönöm!
2021. nov. 9. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A körte alkat nagyon izgató,ha csak ruhában látok ilyen nőt már úgy is beindít a látványa.
2021. nov. 9. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Létezhet az, hogy én egyik kategóriába sem vagyok sorolható, pedig 165 cm vagyok és 108 kg?

Megkérdeztem egy barátomat és azt mondta, hogy sem alma, sem körte alkat nem vagyok. Kövérnek sem mondana.

2021. nov. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!