Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legkedveltebb szex-póziciója, írja körül pontosan a pózt -kivitelezését és ha tudja fogalmazza meg miért az a legszeretetebb számára és nemét is írja meg?
"Viszont konnyen el tudok menni abban a pózban ha a srác is ül én meg rajta ülök vele szemben. (Tudná a melleim is csókolgatni kozben, vagy engem)
Csak ezt a pózt valahogy egy srác se szereti(lefekszenek, engem hátradöntenek más szögbe, vagy unják, meg minden olyat csinálnak, amitol a kedvem is elmegy ülve lovaglóban)"
Ezt nagyon adom. Nekem is az egyik kedvencem. Ebben a pózban szinte garantált az orgazmusom. Igaz nem okoz a férfinak sok látványt, de nem gondolnám hogy csak az egyik fél igényeiről kell szólnia az aktusnak. Én mostanra már határozottabb vagyok, nem szeretem ha hajtogatnak/beállítanak egy pózba. Érzésre csinálom. Utána ugyis válthatunk pózt és akkor megkapja a látványt is. Ha végig csak úgy szexelhetnék ahogy a pasinak pont tökéletes, akkor inkább megnézek egy jó filmet.
"nem gondolnám hogy csak az egyik fél igényeiről kell szólnia az aktusnak. "
Ezt írod.
Ennek ellenére csupa olyan gondolatokat idéztél be a másik válaszolótól, ami csak a nő élvezetéről szól.
Ő tudja úgy élvezni igazán a szexet. Őt tudja csókolni a férfi. Ő mellét tudja csókolni a férfi.
"de nem gondolnám hogy csak az egyik fél igényeiről kell szólnia az aktusnak"
Engem viszint sajnos lelomboz ha vmi csak miattam van, a másik meg nem is élvezi jóformán hanem helyezkedne, irányítana, vagy unjamvagy a pózcserét várja csak.
Így komolyan olyan, mintha csak maszturbálnék gyorsan egy pasin, amig kibírja, hogy alattam "szenved".
24 nem értem a kérdést. Hogyne lenne igy? Mivel hátradöntenek más szögbe lovaglonal stb, igy rendszerint kihagyom a lovaglot, mert azt tűröm a legnehezebben.
Vagy az onzetlen orálisat sem szeretem plane elejétol a végéig.
A pasikat viszont marhára nem érdekli, csak csináljam.
#21 "Ha végig csak úgy szexelhetnék ahogy a pasinak pont tökéletes, akkor inkább megnézek egy jó filmet."
- Azért ne általánosítsuk a "pasikat".
Elárulom férfiként nekem nagyon fontos, ha nem fontosabb, hogy a nőnek nagyon jó legyen a szexuális együttlét, most lehet nem a klasszikus "férfi" képet festem le, de nálam ez így van. Tudom sok férfi csak "szexuális tárgyként" tekint első sorban egy nőre, hogy "ez is megvolt" pl. csak így.
A baj ott van hogy akivel.jo a szex annak csak szexre kellek évekig is, aki meg szeret az nem tud szexelni valahogy.
Valamit valamiert mindig be kell áldoznom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!