Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legkedveltebb szex-póziciója, írja körül pontosan a pózt -kivitelezését és ha tudja fogalmazza meg miért az a legszeretetebb számára és nemét is írja meg?
Halott ügy vele a szex 11#
Nem érzi a ritmust sem, már itt kezdődik ez is. Alapjaiban rossz az egész.
Nekem hátulrol vagy állva a legjobb, neki ezek a legrosszabbak.irto ritkán adja így.
Szereti az orált de ha közben ujjaz, az nekem nem jo(mert kellene a farka is.p.nciba, es análisan az ujja is, azaz valszeg mégegy pasi..), vagy ha tudna nyalni akkor francia, de nem tud; ha nem ujjaz, nem csinál semmit orálnál, az se jo. Semmi se jo.:(
Más pasi meg kitesz 2-3 srácot is egyszerre. De más pasival meg járni nem lehet.
13# errol volt kérdésem is, hogyan fogok lefekudni majd vele, ha mulik a szerelem tartos kapcsolatban?
Vakszeg szolgálatkész maradok vmiért cserébe. Jobbat nem tudok elképzelni.
Nem tudom mi lesz ebbol.:(
#13 (11 vagyok)
És akkor most mi lesz?
Megtartod mert vele járni jó, de idővel úgyis a vágyak győznek, hiába próbálnánk tagadni.
Én még mindig azt mondom, hogy erről pár pohár bor után nagyon fontos lenne komolyan beszélni, felszabadultan mindenről.
ha így sem oldódik meg, akkor rajtad áll a döntés.
Én nem ragadnék bele ilyen kapcsolatba.
Úgy vagyok vele ha majd szakítás lesz, és sírok majd a hiányától legalább lesz vmi ami vígasztalóan hat majd, hogy ezentul legalább nem kell leápolnom önzetlen.
Egy rakat minden a szexben nem beszélgetésen mulik. Aki nem érzi pl a ritmust nincs velem összhangban az több órás beszélgetés után sem lesz.
Aki szex közben análisan nem izgatja semmi, azt tobb órás beszélgetés után se fogja. Es nem fog közben hátulról ujjazni.
Pláne hogy nem is szereti hátulról valahogy. Ő amolyan kis kifli nagy kiflis és misszionárius és azt kéri még hogy ő fekszik én lovaglok. És ennyiben kifújt a srác.
De előző kapcsolatomban meg csak a szexre kellettem ezért sérultem. És nem kicsit. Most legalább a szivem is kell. Szeretnek. Ez már nekem önmagában rengeteget jelent.
+ 1
Ha nem sikerül megoldani ki kell lépni a kapcsolatból a jó szexuális együttlét kell, hogy működjön, mert mondhat bárki bármit egy jó párkapcsolat szerves része, hogy mindenkinek kellően jó legyen.
Jól eltértünk a témától, de nem baj ennek az oldalnak a lényege, hogy emberek tudjanak egymásnak segíteni első sorban az-az irányt mutatni esetleg másoknak merre érdemes és hogyan esetleg mint nem elfogult külső szemlélő.
A szex csak egy fontos szempont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!