Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok csaltátok meg a férjeteket közvetlenül az esküvő után vagy a lagziban? Az esküvőre meghívtátok a szeretőtöket is? Hány hónapig napig bírtátok az esküvőt kövrtően hogy ne lépjetek félre?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 05:22
1/12 anonim válasza:
Én már hallottam olyan sztorit (mi városunkba volt szóval nagy valószínűséggel igaz)
Hogy esküvőn berúgott a férj a feleség meg elment dugni a vőféllyel. Az ezért elég meredekre sikeredett. :D
2/12 anonim válasza:
Lagziban. Igaz, nem nevezném konkrétan megcsalásnak, mert a férjem is részt vett benne.
3/12 anonim válasza:
2-es akkor ez egy hármas felállás volt? Mesélsz róla? Kíváncsi vagyok, hogy hoztátok össze.
4/12 anonim válasza:
Apám ex felesége a lagzijukon rámászott az egyik zenészre
5/12 anonim válasza:
#3: nem, igazából 4-es, a férjem meg két haverja "elraboltak" a menyasszonytánc után, és menyasszonyi ruhában megcsináltak mielőtt visszavittek.
6/12 anonim válasza:
lagzinkon én a zenész srácot pippantottam le a mosdóban.
Annyira jol játszott, és jókepú volt.Nem tudtam ellenállni.Ez amúgy sem megcsalás még sztem.
Csak egyszer találkoztam még vele.Évekkel ezelőtt.
7/12 anonim válasza:
apósomat elégítettem ki reggel szájjal.
8/12 anonim válasza:
Legjobb barátnőm esküvőjén történt meg, akinek én voltam az egyik koszorúslánya.
A csajszi elég jól bejött néhány pasinak (vőlegény haverjai). Szóval az éjszaka folyamán eltűnt a barátnőm a férjével és annak négy haverjával. Másnap mesélte el, hogy mi történt.
9/12 anonim válasza:
Voltam esküvőn, ahol a menyasszony összegabalyodott a fotóssal. Egy hét múlva be is adta a válást, azóta házasok a fotóssal és gyerekeik is vannak :D
10/12 anonim válasza:
#9 micsoda story :D ezt megirigyelné még bámelyik Máricsuji sorozat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!