Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek hogyan reagálnátok arra ha esküvő után kiderülne a férjetekről,hogy a legénybúcsún prostival volt?
A legénybúcsú ugyan nem a házasság része, de már a párkapcsolat idején.
Szóval lényegében megcsalásról van szó.
Nem hiszem, hogy elválnék emiatt, de lenne egy elég nagy mosolyszünet.. gyakorlatilag elbssza vele az egész esküvő emlékét, szóval eléggé tepernie kell utána, hogy a házasságunkat mint egy jó dolgot fogjam fel.
Én magát a házasságot sem értem... Nem a mai 21.századi embereknek való. Ahol virágzik a facebook, insta, tiktok, tinder és társai, nem beszélve a különböző szexhirdetésekről, vadabbnál vadabb bulik, legény és lánybúcsúk, illetve ezek társai...Ki az,aki ezeknek évtizedekig ellenáll?!
Persze vannak kivételek, de manapság már az is csoda, ha valaki elmondhatja magáról,hogy 10 éve házas és még nem k.rtak félre egymás mellett.
Én nem csodálkozom mindenesetre. Én is házasságban élek, de bármikor megcsalhat a párom, ha éppen úgy tartja kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!