Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért vannak ráizgulva a menyasszonyokra? Múlt héten voltam barátnőm esküvőjén és kb az összes pasi rágerjedt akikkel beszéltem. Pedig előtte rá se néztek és észre sem vették őt. Ez valami fétis amiről még nem hallottam?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 15:03
1/18 anonim válasza:
Mert nagy trófea.
Egy menyasszonyt megdugni nagyobb dolog, mint egy szingli nőt.
2/18 anonim válasza:
Ahogy az 1. is írta, a TRÓFEA kategória.
Mint a sulis tanárnőm, TV-s csaj, MILF fiatal koromban, főnöknőm, menyasszony, 18 alatti lány 30+ -osan,... ezek egy kannak nagyvadak.
3/18 anonim válasza:
Mert mindig a tiltott gyümölcsre hajtanak
4/18 A kérdező kommentje:
Pedig végig fátyolban volt. Nem is hajtotta hátra. A férjét sajnáltam mert látszott rajta hogy észrevette és ideges ez miatt. :)
2021. szept. 17. 15:23
5/18 A kérdező kommentje:
Elég sok barinőm volt miniruhában de őket kb észre sem vette senki. Nekik meg ez volt a bajuk :D
2021. szept. 17. 15:25
6/18 anonim válasza:
5.-re.
Miniruhás tramplit máskor is levadászhatok, de a menyasszony az csak esküvőn van, ezért kell ilyenkor keményen itatni a vőlegényt, hogy időben kidőljön. >:)
7/18 anonim válasza:
Ez azért lehet mert egy mennyasszony azon a napon különösen figyel a megjelenésére minden téren. Ráadásul aznap ő az egyik főszereplő a kettőből. Ennyi. Nincs ebben semmi fétis.
8/18 anonim válasza:
Szép kis barátok/rokonok lehettek meghívva ha meg akarták dönteni a mennyasszonyt :D :D :D
9/18 A kérdező kommentje:
8: Igen ezen én is elgondolkoztam. Azért is kérdeztem meg itt mert nem tudom hová tenni ezt a dolgot. Nem kicsit voltam meglepődve. Főleg úgy hogy előtte ugyanazok a pasik kb rá sem néztek barátnőmre. Az esküvőn meg brutálisan rágerjedtek de tényleg.
2021. szept. 17. 16:29
10/18 anonim válasza:
Valami kivágott ruhában volt? De mindegy mert ez nagyon gáz és nagy illetlenség egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!