Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Megnövesztenétek a punci szőrötöket teljesen, full természetesre ha a párotoknak az jönne be, a kedvéért?
Nem, soha.
Egyrészt elsősorban magam miatt csinálom, másrészt pont azért, mert utálom szőrösen. Ha ilyet akar, keressen egy dzsungelnyuszit magának, mert nem engem akar, csak egy szőrös muffot.
#2. Jézusom!
Most komolyan azért mert egy ilyen dolgot megkérdezne Tőled a párod, hogy megnövesztenéd e, neked már az jön rögtön, hogy nem téged keres, mert CSAK egy szőrös muff kell neki?!
Az oké, hogyha nem mész bele, ennek a Te döntésednek kell lennie, de azért ez így hülyeség.
Veled tutira nem lehet semmit normálisan megbeszélni.
#3: szerintem veled van a baj. Ha valaki nem ért egyet veled, letámadod, mintha másnak nem lehetne igaza. Nem tudom, honnan jönnek a frusztrációid, de nem érdemes másokon levezetned.
De hogy a felvetésre is válaszoljak (és ezúttal kicsit jobban kifejtve, hogy te is megértsd): egyrészt ha már valaki a párom, elég valószínű, hogy pontosan tudja, milyen vagyok és miért, és aligha kérne ilyen jelentős változtatást. Ha nem megkérne rá, csak felvetné, hogy mit szólnék hozzá, akkor nyilván elmondanám, hogy szó sem lehet róla. Ha ezt azonnal elfogadja és tudomásul veszi, lapozunk és élünk tovább. De a kérdésfeltevésedből erősen az jött le, hogy az illetőnél ez nem simán egy ötlet, hanem egy vágy, amiről nehezen mondana le, na erre írtam amit írtam.
Remélem, már képes vagy értelmezni.
Szerintem meg én nem támadtam le senkit, csak teljesen abszurd választ adtál…
Legalábbis az én véleményem ez.
Valami elképesztően lekezelő a stílusod a második válaszodban.
#6: "Veled tutira nem lehet semmit normálisan megbeszélni." Tényleg nem támadtál le senkit :D
Nem adtam abszurd választ. Leírtam a véleményem, mert ez az oldal erről szól. Feltettél egy kérdést, kaptál egy választ.
Ja, hogy nem olyan választ kaptál, ami neked tetszik? Bocsi, így működik a világ, a vélemények bizony eltérőek.
Veled ellentétben én nem ítélem el azokat, akik mást akarnak mint én, vagy más a véleményük, maximum tudomásul veszem, hogy nincs dolgunk egymással, ha olyasmiben térünk el, ami alapvető dolog.
Ezzel szemben ha valakinek nem tetszik a dzsungel a muffon úgy mint neked, akkor az abszurd és elfogadhatatlan.
Holott, jobb ha tudod, bizony többen vannak a szőrtelenséget kedvelők, mint a szőrt. Mármint a való életben, ne a gyk-ból indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!