Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnövesztenétek? L
Figyelt kérdés
Karantén miatt nincs kozmetikusom, eddog gyantáztattam punciszőrömet, most mit csináljak?2020. ápr. 18. 14:00
1/21 anonim válasza:
Növeszd, az ápolt természetes a legszebb.
2/21 anonim válasza:
Minden nap borotváld. És tölts róla fel ide képet.
4/21 anonim válasza:
De meg ám.
Ha ilyen barátnőm lenne, kifejezetten örülnék neki.
5/21 anonim válasza:
Növeszd. Nagyon szexi tud lenni szerintem😍
6/21 anonim válasza:
Én egyedül gyantázom otthon 3 éve
Ha nincs gyanta akkor még szőrtelenítő krém vagy borotva
N
7/21 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan növeszd meg. Nagyon szexi is tud lenni egy szőrös punci. Nekem például tökre bejön és sok férfinak még.
8/21 anonim válasza:
Tedd azt, ami a számodra kényelmesebb. Mi nem tudhatjuk,hogyan érzed magad jól.
9/21 anonim válasza:
Nekem nincs kozmetikusom. A borotvalas otperces muvelete utan baba lesz a borom. Ha nem lenne kaphato tobbe borotva, bombaznanak vagy az eletemert kuzdenek, akkor biztos megnovesztenem.
10/21 anonim válasza:
Én sem tudok most menni gyantáztatni, de itthon megoldom borotvával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!