Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik miért vannak ráizgulva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért vannak ráizgulva a menyasszonyokra? Múlt héten voltam barátnőm esküvőjén és kb az összes pasi rágerjedt akikkel beszéltem. Pedig előtte rá se néztek és észre sem vették őt. Ez valami fétis amiről még nem hallottam?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Mármint higy rámozdultak. Ez irtó gáz szerintem. A vőlegény helyében nem is állnék szóba velük ez után. Tisztelni kell a barátunk barátnőnk feleségét/férjét is, nem rá menni az esküvőn.
2021. szept. 17. 16:55
 12/18 A kérdező kommentje:
10: egyáltalán nem volt kihívó. Nagyon szép csipkés szatén ruhában volt és a fátylat is csak akkor hajtotta hátra mikor megcsókolták egymást.
2021. szept. 17. 17:08
 13/18 A kérdező kommentje:
11: volt is belőle vita nem is egy. Szerencsére csak az esküvő után napokkal már. Valahol sajnáltam kicsit a vőlegényt mert kedves pasi aki a légynek sem ártana.
2021. szept. 17. 17:11
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem mi ez az egész. Ha nekem egy jó csaj ismerősöm menyasszony lesz akkor végképp kiesett a vadászható kategóriából.

Max pár év múlva ha tönkrement a házassága. De az esküvő napján inkább abban reménykedek hogy boldog lesz a férjével, nem abban hogy megdönthetem.

Plusz nekem a menyasszonyi ruha sem jön be.

2021. szept. 17. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A vadászösztönü tirpákok motiváciojátol függetlenül van érthetö oldala is. Ilyenkor általában a lehetöségek keretein belül a fodrásztol kezdve a körmösig mindenböl a legjobbat, legszebbet kapja a menyasszony. Ehhez még hozzájön a tudata, hogy ö most nagyon szép, és mint tudjuk ez nagyon meg szokta szépiteni valoban a nöket. Általánosságban is elmondhato, hogy a menyasszonyok (önmagukhoz viszonyitva) mindig gyönyörüek!
2021. szept. 17. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért,mert egy menyasszony nagy trófea.
2021. nov. 18. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha jól értem egy pipogya vőlegényről beszélünk akinek nem sok respektje van a haverjai körében. Ezt úgy is igyekeztek kifejezni, hogy még az esküvője napján is jelezték, hogy egyáltalán nem tisztelik. A menyasszony helyében elgondolkodnék, hogy jól választottam-e. Mert akivel ezt az esküvője napján meg lehet csinálni, hogy fogja érvényesíteni az érdekeit a szürke hétköznapokon? Szomorú történet, még olvasni is, nemhogy átélni..
2021. dec. 4. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:

A menyasszony ezen a napon végre megmutatta mennyire is nő valójában. Eddig nem tűnt ki a tömegből, most pedig ő volt az egyik főszereplő, akire már csak ezért is ránéznek, megnéznek.

Bár ez ettől még rendkívül nagy tirpákság.

A nők ilyenkor különösen szépek és vár rájuk a nászéjszaka. Sugárzik belőlük a boldogság, meg az, hogy ők is kellenek valakinek. És hát a nászéjszaka előtt ki tudja, mikor voltak együtt utoljára vagyis mindketten nagyon éhesek, ezt pedig a férfiak megérezték.

Amúgy sem ritka, hogy valakinek az kell, aki másnak is, hisz ő már bizonyított.

Elképzelhető, hogy fogadásból tették?

2021. dec. 4. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!