Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért vannak ráizgulva a menyasszonyokra? Múlt héten voltam barátnőm esküvőjén és kb az összes pasi rágerjedt akikkel beszéltem. Pedig előtte rá se néztek és észre sem vették őt. Ez valami fétis amiről még nem hallottam?
Nem értem mi ez az egész. Ha nekem egy jó csaj ismerősöm menyasszony lesz akkor végképp kiesett a vadászható kategóriából.
Max pár év múlva ha tönkrement a házassága. De az esküvő napján inkább abban reménykedek hogy boldog lesz a férjével, nem abban hogy megdönthetem.
Plusz nekem a menyasszonyi ruha sem jön be.
A menyasszony ezen a napon végre megmutatta mennyire is nő valójában. Eddig nem tűnt ki a tömegből, most pedig ő volt az egyik főszereplő, akire már csak ezért is ránéznek, megnéznek.
Bár ez ettől még rendkívül nagy tirpákság.
A nők ilyenkor különösen szépek és vár rájuk a nászéjszaka. Sugárzik belőlük a boldogság, meg az, hogy ők is kellenek valakinek. És hát a nászéjszaka előtt ki tudja, mikor voltak együtt utoljára vagyis mindketten nagyon éhesek, ezt pedig a férfiak megérezték.
Amúgy sem ritka, hogy valakinek az kell, aki másnak is, hisz ő már bizonyított.
Elképzelhető, hogy fogadásból tették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!