Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nászéjszakán volt köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nászéjszakán volt köztetek szex?

Figyelt kérdés

Ugye régen ennek nagy jelentősége volt, de most már mindenki él szexuális életet esküvő előtt, úgyhogy nem tudom mennyire van jelentősége.

Nálatok volt, akár azért mert épp kedvetek volt hozzá, vagy mert "szokás"?

2021. szept. 4. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem
2021. szept. 4. 15:22
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

Igen, akkor volt az első és utolsó, mivel abból rögtön gyerek is lett.

Mária 52N

2021. szept. 4. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem volt. Mind a ketten erősen ittasak voltunk.
2021. szept. 4. 15:23
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
nem, hullafáradtak voltunk N
2021. szept. 4. 15:31
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Még nem tartunk ott, de azt gondolom, a helyzettől függene. Hullafáradtan biztos nem állnánk neki, csak azért hogy elmondhassuk, volt egy ezredik dugásunk, mert nászéjszaka van. Inkább akkor másnap, kipihenten. Ha mondjuk aznap este mégis mindkettőnknek lenne hozzá kedve, ereje, akkor valószínűleg csinálnánk.
2021. szept. 4. 15:37
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt szex, mért párom megszült az esküvő napján.
2021. szept. 4. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettem többekkel erről, mindenki arról számolt be, hogy egy jól átbulizott lagzi után a nászéjszaka a részegen és hullafáradtan való penzszámolásról szólt az ágyon, és ott senkinek eszébe sem jut a szex, és nem is menne.
2021. szept. 4. 18:13
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Nép hagyományt tovább vittem hogy nászéjszakán volt szex, de csak 5 percig kb mert elaludtam úgy ahogy voltam a páromon 😁. Viszont másnap mikor felkeltünk akkor be pótoltuk. Ciki vagy sem ez van.
2021. szept. 4. 18:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hajnal fel5kor kerultunk agyba, hullafaradtan. nemigazan jart ilyenen az eszunk...
2021. szept. 4. 20:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nászéjszakán nem,mert túl fáradtak voltunk. Az esküvő előtt, még a felöltözés előtt.
2021. szept. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!