Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nászéjszakán volt köztetek szex?
Figyelt kérdés
Ugye régen ennek nagy jelentősége volt, de most már mindenki él szexuális életet esküvő előtt, úgyhogy nem tudom mennyire van jelentősége.
Nálatok volt, akár azért mert épp kedvetek volt hozzá, vagy mert "szokás"?
2021. szept. 4. 15:17
11/16 anonim válasza:
"most már mindenki él szexuális életet esküvő előtt"
Mindenkivel beszéltél? :D
Nekem van több ismerősöm is (keresztény hátterűek) akik megvárták a szexszel a nászéjszakát.
12/16 anonim válasza:
Mi az esküvő előtt nem voltunk senki mással, se egymással. A nászéjszakán még nem volt semmi, mert hullák voltunk, másnap se, mert indultunk a nászútra. Na, ott már volt. :)
13/16 anonim válasza:
Ciki, ha nem volt! Miért kell annyit inni? A pár elmehet éjfél után, a vendégek mutathatnak tovább. Nekem volt, nagyon kellemesen sikerült. Egy nőnek is egy életre szóló élmény, nem szabad kihagyni! Ezt már máskor nem lehet bepótolni! A hajó elment!
14/16 anonim válasza:
#11 igen, ugyanezt kérdezném...
Mi is megvárjuk a párommal a nászéjszakát.
15/16 anonim válasza:
A nagy készülődésben, sajnos elfelejtettem el pakolni az óvszert, aminek következtében csak az ágyba kerülés előtt jöttem rá hogy nincs gumi. Így hajnali 3 környékén a hotelban én ki nyaltam őt a zuhany alatt, ő meg nekem csinálta utána az ágyon.
16/16 anonim válasza:
Nem volt szex, mert fáradtak voltunk és össze is vesztünk.
Irigylem azt, aki a nászéjszakán veszíti el a szüzességét. Ismerek én is ilyen embereket. Hatalmas varázsa lehet akkor és ott, de azt tapasztalom, hogy max 1 év után házasodnak 20-22 évesen és szépen el is válnak sokan, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!