Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az mensi alatt milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az mensi alatt milyen megoldás lenne, hogy mikor kívánósak vagytok, akkor ti dughatnátok meg a pasitokat felcsatolhatóssal?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Szerinted ez hogy elégítene ki egy nőt?
2022. jan. 17. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
És ezzel én hogy elégülök ki? Atya ég. Akkor inkább masztizok egyedül.
2022. jan. 17. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Hétfő reggel, és itt a barátunk is :)

Évek telnek, de van, ami örök :)

2022. jan. 17. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt nem szeretem a b*zikat. Úgy értem, semmi bajom velük, de nem kívánok velük szexelni.

Másrészt ez egyetlen erogén zónámat sem veszi célba, vagyis nincs benne kielégülés.

Ilyenkor milyen érzések vannak benned, kérdező? Örülsz magadnak, vagy tudat alatt szánalmat érzel?

2022. jan. 17. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért azzal nem árt tisztában lenni, hogy a felcsatolható farok nem a nő része, azaz nem érez vele. Ergo kb annyira élvezi az azzal történő szexet, mint amikor egy férfi a kezébe fog egy dildót, és azt ki be húzogatja egy nőben. Illetve még annyira sem, mert férfiak elég vizuálisak, és egy ilyen látvány önmagában lehet izgató számukra. A nők sajnos nem ilyen egyszerűek. A két végű sem igazán megoldás, mert hiába van bent valami, ha nem mozog, csak van, az se sok ingert ad. Szóval ez esetleg egy olyan ritka fajta nőnek okozhat élvezetet, aki pont erre bukik, de mivel emellett semmi testrésze nem kap ingerlést, igazi élvezetről így sincs szó.

Kb úgy tudom ezt elfogadni, ahogy a menzesz idején adott orális szexet a pasinak, hogy "legalább neki legyen jó".

2022. jan. 17. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Ebben semmi kielégítő nincs, cserébe rohadt taszító, nem lennék együtt olyan pasival, akinek ilyen ferde hajlamai vannak. Normális heteró férfi a párom, ugyan úgy szexelünk menstruáció alatt, mint bármikor máskor (amúgy is kevés vérem van). Ha nem akarná, akkor ott a két kezem.
2022. jan. 17. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Nekem normális pasijaim voltak ezért mensi alatt is megdugtak, ha épp kívánták.
2022. jan. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!