Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érzékeny a puncim bőre.Kiütések lesznek rajta ha borotválom vagy gyantázom.Mi más megoldás van?Esetleg hagyjam szőrösen?
Nekem nagyon erős és sötét a szőrzetem (a hajam is majdnem fekete), philips lumea nagyon jól bevált. 2 éve használom, lényegében szőrtelen vagyok mindenütt.
3-4 hetente fél óra villantás. Ha nem akarsz ezzel pepecselni, akkor a kozmetikai lézert ajánlom. 3-6 alkalom és utána 1-2 évig nincs vele teendő.
N
Van szőrtelenítő hab!
Marha büdös, férfiként nekem bejött. Kb 10 percig hagyod rajta és utána le mosod, én tus alatt szoktam, ez időben el zárom a vizet!
Ahogy 7-es írja, az IPL lehet a megoldás, nekem is az vált be.
A borotválást amúgy se szerettem, mert sűrűn kellett, gyorsan nőtt, a gyantázás se jó mert fájdalmas is meg meg kell várni míg bizonyos méretre megnő (én meg csupaszon szeretem), az epilálás sem annyira fájdalommentes és attól is lehet kiütéses, az IPL vált be nekem is.
Sajnos nem olcsó, de tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!