Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon érzékeny a puncim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érzékeny a puncim bőre.Kiütések lesznek rajta ha borotválom vagy gyantázom.Mi más megoldás van?Esetleg hagyjam szőrösen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 18:40
 1/10 Lazy Lover ***** válasza:
79%
Hagyd meg rövidre
2021. dec. 19. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyire rossz a helyzet, akkor szerintem hagyjad. Nem éri meg a szenvedést.
2021. dec. 19. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Lézeres szőrtelenítés
2021. dec. 19. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Akárcsak nekem. Bőrgyógyász javasolta, hogy ne szedjem le a szőrt.
2021. dec. 19. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Rendszeresen, minen egyes borotválásnál? Vagy csak ha megnőtt már, és utána borotválod le?
2021. dec. 19. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Hagyjad szőrösen!
2021. dec. 19. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nagyon erős és sötét a szőrzetem (a hajam is majdnem fekete), philips lumea nagyon jól bevált. 2 éve használom, lényegében szőrtelen vagyok mindenütt.

3-4 hetente fél óra villantás. Ha nem akarsz ezzel pepecselni, akkor a kozmetikai lézert ajánlom. 3-6 alkalom és utána 1-2 évig nincs vele teendő.

N

2021. dec. 19. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Van szőrtelenítő hab!

Marha büdös, férfiként nekem bejött. Kb 10 percig hagyod rajta és utána le mosod, én tus alatt szoktam, ez időben el zárom a vizet!

2021. dec. 20. 03:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahogy 7-es írja, az IPL lehet a megoldás, nekem is az vált be.

A borotválást amúgy se szerettem, mert sűrűn kellett, gyorsan nőtt, a gyantázás se jó mert fájdalmas is meg meg kell várni míg bizonyos méretre megnő (én meg csupaszon szeretem), az epilálás sem annyira fájdalommentes és attól is lehet kiütéses, az IPL vált be nekem is.

Sajnos nem olcsó, de tényleg jó.

2021. dec. 20. 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Megéri venni IPL-t, de ezekre a dologra nagyon kell figyelni: _fekete_ szőrzettel működik, a világossal semmit sem csinál. Az olcsó kínai egyszerűen gyenge, sajnos 70-80 ezer körül vannak a tényleg használható gépek.
2021. dec. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!