Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis puha kukira mi a megoldás?
Keress egy szakembert. Első körben azt kell diagnisztizálni, hogy szervi eredetű-e a probléma? Ha igen, akkor az orvos tudni fogja hogyan tovább. De esélyes, hogy leleki eredetü a dolog. Ilyenkor csak egy pszichológus/szexológus kell. Volt, hogy teljesen el voltam keseredve, kétségbe voltam esve, makdnem ráment a házasságom, mert egyszerűen ha megszakadtam sem sikerült összehoznom egy merevedést...vagy fél évig tartott az állapot. De közben éreztem, hogy kívánom a feleségem és egy kicsivel sem tartottam kevésbbé vonzónak vagy ilyesemi, csak egyszerűen a fejemben valami behúzta a blokkolót és ez lett belőle. Végső elkeseredésemben felkerestem egy szexológust. Normál esetben valószinűleg hónapok kellenek valami eredményhez...nekem 1-1.5 hét alatt rendbehozott, pedig még csak abban a szakaszban voltunk, hogy felmért, ismerkedett velem a doktornő, de a puszta tudat, hogy "most már jó kezekben vagyok, minden rendben lesz, egy szakember fog segíteni rajtam" elég volt, hogy helyére ugrassza a kudarctól való félelemből fakadó teljesítménykényszert és konstans stresszforrást, és csodák csodájára, el is kezdett működni lassacskán a cerkám.
Mindenképpen ajánlott szakemberhez, első körben háziorvoshoz vagy urológushoz fordulni.
Remélem segítettem
De ha nem áll fel, akkor nem is kivánod a csajokat?
Mert akkor ez így pont jó lenne.
Igazából ha felállna sem lennék előbbre
10 cm az semmi, 16-7 cm-nél kezdődik a farok, alatta kuki. Ezzel tisztességessen nem tudnál megcsinálni egy nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!