Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól van ez így? Kell ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól van ez így? Kell ezt erőltetnem? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel pár hónapja együtt vagyunk, de sajnos nagyon prűd. Olyan szinten, hogy a szex semmilyen fajtáját nem hozza fel, nekem kell kezdeményezni, szex is csak akkor van, amikor én kezdeményezek. Kicsit azt érzem, ha hetekig nem csinálnék semmit, muszáj lenne magamnak megoldani a dolgot. Eddigi barátnőim nem ilyenek voltak, nagyon sokszor kaptam random képeket tőlük, most még szóba se kerül a dolog, nem hogy pajzán kép legyen.. Nagyon sokat gondolok arra, hogy letesztelem, hogy én most nem kezdeményezek és meglátom meddig nem lesz semmi.. Jó ötlet? (Én vettem el a szüzességét. Ő 22 N, én 28 F.)
2021. nov. 25. 13:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább mondd meg neki hogy zavar hogy semmit se kezdeményez és úgy érzed nem kíván téged. Aztán kiderül mit gondol.
2021. nov. 25. 13:58
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem jó ötlet, hogy teszteled, mikor kezdeményez ő. Én ezt teszem, féléve semmi.
2021. nov. 25. 13:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele megbeszélni szépen és csúnyán is. De semmi. Talán el kell fogadnom, hogy ő ilyen fajta. Az a baj, hogy az előző barátnő magasra tette a lécet, mivel ő képes volt a legváratlanabb szituációból is kihozni a szexet.
2021. nov. 25. 14:00
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Mintha én írtam volna ki a kérdést.

Én ugyanebben vagyok. Nálunk kB egy hónapig bírja, egy hónap után odabujik hozzám, simogat...de hát az is milyen már, szörnyű. Pózokat nem képes valltani, nem akar, mit tudok tenni, hagyom az egészet.

Ha rám hallgatsz még most szakítasz, most mond meg neki, hogy vége szia!

Ha több időt ölsz bele csak civodni fogsz, hagyd inkább. Én lassan 4 éve minden egyes nap lejátszom a fejembe, hogy összeszedem a ruháim és elkoszonok tőle, de nem megy, 4 év ráment, idő, pénz, érzelem stb.

Ha friss a dolog inkább csírájában folytsd el ezt haver.

Tényleg nem rosszból írom, szörnyű amit átélek, prostikat nézek, meg a régi csajokra írok rá...megcsaljam, ne csaljam, szakítsak, ne szakítsak...ha nem akarsz így járni hagyd a tesztelést is, nincs értelme, inkább lépj le.

2021. nov. 25. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
66%

4: bár ott tartanék, ahol te. Nálunk már közös lakás van, és házasság.

Innen krva nehéz. Te simán leléphetsz. Tedd meg!

2021. nov. 25. 14:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
ha beszélgettetek a témáról, és semmi, akkor mit vársz? eldöntöd, képes vagy-e úgy leélni az életed hátralevő részét, hogy szomjazik a szexualitásod és ugyanúgy vered a farkad, mintha egyedül lennél, vagy szakítotok.
2021. nov. 25. 14:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: nem az előző tette magasra a lécet. Az volt a normális!
2021. nov. 25. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Itt már tényleg csak egyet tehetsz:

mondd meg neki, hogy most már tényleg szakítasz, ha nem változik.

És ha nem változik, vagy ha elkezd veszekedni veled, akkor valóban szakíts.

2021. nov. 25. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Őszintén: miért változna? Ha változtatni kell, eleve szar, meg kötelező jellegű.

Ha változik, az csak kényszeres lesz és ideig-óráig.

Én még olyanról nem hallottam, hogy változtatott a nő és úgy maradt.

2021. nov. 25. 14:09
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

Trauma lehet a háttérben?

Vallási pl?

Vannak ilyen konzervatív csajok, akiknek még házasságban is bűnnek érződik a szex.

2021. nov. 25. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!