Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van megoldás, hogy pozitívabba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás, hogy pozitívabban ítéljen meg?

Figyelt kérdés

Hosszabb szunet utan kezdtem újra a szexualis életem, de az új párom úgy érzem nem elégedett velem ezen a téren

A baj az, hogy szerettem a lovagló pózt rég és nagyon jó orgazmusaim voltak vele, de most már nem tudok elélvezni, csak csiklóizgatással ( nem tudom a korom miatt lett változás, vagy a kihagyás, vagy mert szültem egyet 10 éve, császárral ) , illetve most is megy de gyenge az orgazmus amit így érek el.

Tehat csak orális szex tud igazi orgazmust okozni. A barátom azt mondja, hogy nem vagyok eleg aktív az ágyban, mert nem lovagolok, csak fekszem.

Nem is jó lovagolni már mert érzem, hogy hiaba teszem. Elromlik a kedvem.

2022. jan. 16. 04:29
 1/9 A kérdező kommentje:

Faj amit mond a barátom

47 éves vagyok

2022. jan. 16. 04:30
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Kezdjétek orális szexel, utána dugjon misszibe és ujjazzon közbe.
2022. jan. 16. 04:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nincs oka rá? Nem bántásból, de te is lesz*pod rendszeresen és kérdezed, hogy ő mit szeretne?
2022. jan. 16. 11:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jan. 16. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor nincs okod lelkiismereti válságot csinálni magadnak, viszont beszélgessetek egy hosszabb ráérősebb este ezen. Beszéljétek aprólékosan át, ne sietve.
2022. jan. 16. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Nem csak magunk örömére tesszük szex közben amit teszünk, hanem a másik örömére is.

Attól, hogy nem élvezed a lovaglást, miért nem adod meg párodnak ha ő élvezi?

Attól, hogy neked nincs hüvelyi orgazmusod, attól még aktiválhatnád magad a különböző pózokban.

Hogy legyen is hozzá kedved, legfeljebb ne vigyen el csiklóorgazmussal behatolás előtt, csak a végén mikor már ő elélvezett.

Ennyi.

Az nagyon csúnya a szexben, hogy én nem élvezem így tehát nem is foglalkozok már vele.

Ha a behatolásos szexet nem tudod élvezni, akkor élvezd azt, ahogy párod élvezi azt amit csinálsz.

2022. jan. 16. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja, hat miutan ö elelvezett akkor már nem esik jól hogy kielégítsen, unottan sóhajtson a vaginamba
2022. jan. 16. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Most egy kicsit zavarban vagyok, mert eddig másról volt szó, de eszerint nem feltétlenül veled van baj, hanem helytelen a sorrend. Mindig legyél te az első! A férfiak elbágyadnak elélvezés után, ólmos fáradtság, álmosság jön rájuk, nem tehetnek róla. (Egyébként a nők is megtapasztalhatják ugyanezt, ha az az elévezés igazán jól sikerül.)

Egyébként is, az tök mindegy, hogyan, mitől élvezel el, csak meglegyen. A szexnek ez a lényege (most a fajfenntartástól eltekintek).

2022. jan. 16. 17:08
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
61%
Be erőltesd a lovagló pózt. 47 évesen már más a hüvely dőlési szöge, teljesen természetes, hogy a régi, jól bevált pózok már nem hozzák a kívánt eredményt.
2022. jan. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!