Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás, hogy pozitívabban ítéljen meg?
Hosszabb szunet utan kezdtem újra a szexualis életem, de az új párom úgy érzem nem elégedett velem ezen a téren
A baj az, hogy szerettem a lovagló pózt rég és nagyon jó orgazmusaim voltak vele, de most már nem tudok elélvezni, csak csiklóizgatással ( nem tudom a korom miatt lett változás, vagy a kihagyás, vagy mert szültem egyet 10 éve, császárral ) , illetve most is megy de gyenge az orgazmus amit így érek el.
Tehat csak orális szex tud igazi orgazmust okozni. A barátom azt mondja, hogy nem vagyok eleg aktív az ágyban, mert nem lovagolok, csak fekszem.
Nem is jó lovagolni már mert érzem, hogy hiaba teszem. Elromlik a kedvem.
Faj amit mond a barátom
47 éves vagyok
Nem értelek. Nem csak magunk örömére tesszük szex közben amit teszünk, hanem a másik örömére is.
Attól, hogy nem élvezed a lovaglást, miért nem adod meg párodnak ha ő élvezi?
Attól, hogy neked nincs hüvelyi orgazmusod, attól még aktiválhatnád magad a különböző pózokban.
Hogy legyen is hozzá kedved, legfeljebb ne vigyen el csiklóorgazmussal behatolás előtt, csak a végén mikor már ő elélvezett.
Ennyi.
Az nagyon csúnya a szexben, hogy én nem élvezem így tehát nem is foglalkozok már vele.
Ha a behatolásos szexet nem tudod élvezni, akkor élvezd azt, ahogy párod élvezi azt amit csinálsz.
Most egy kicsit zavarban vagyok, mert eddig másról volt szó, de eszerint nem feltétlenül veled van baj, hanem helytelen a sorrend. Mindig legyél te az első! A férfiak elbágyadnak elélvezés után, ólmos fáradtság, álmosság jön rájuk, nem tehetnek róla. (Egyébként a nők is megtapasztalhatják ugyanezt, ha az az elévezés igazán jól sikerül.)
Egyébként is, az tök mindegy, hogyan, mitől élvezel el, csak meglegyen. A szexnek ez a lényege (most a fajfenntartástól eltekintek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!