Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves sikertelen férfiként lehet esélyem hogy megd*gok valaha egy lányt?
Figyelt kérdés
Komolyan már nem tudok másra gondolni, csak a pnara meg egy nagy dugásra. Csak ronda vagyok és nem kellek senkinek. Majd bele örülök hogy mások akkor dugnak amikor akarnak én meg nem.2022. jan. 15. 20:36
11/23 anonim válasza:
Ezt nekik nem kell tudniuk. Egyáltalán honnan van erről információjuk?
Ismeretlen közegben ismerkedj. Online akár.
12/23 anonim válasza:
Igen, nekem is az jutott eszembe, ami az előttem Szólónak. Ne beszélj a múltadról nekik, semmi közük a magánéletedhez. Ignoráld őket.
Ismeretlen közeg jó ötlet, házi nyúlra amúgy sem érdemes lőni. Csak fontos, hogy ne görcsölj rá és ne mindjárt azzal indíts, hogy szexet akarsz. Ismerd meg az illetőt először rendesen, nehogy hasonlóan járj, mint a kollégákkal.
13/23 A kérdező kommentje:
Barátilag beszéltem egy lánnyal erről.
2022. jan. 15. 21:34
14/23 anonim válasza:
Hat te hulye vagy. Még annak se mondtam el, hogy ő volt az első, akit eloszor megdugtam ennyi idosen. Ez a frusztracio ami benned van, bennem is ott volt, de sose tettem közzé. Tartsd titokban hogy szűz vagy, növessz tököt és dugj meg egy nőt!
15/23 anonim válasza:
Szerelmet pedig sose vallj olyannak akiről tudod, hogy nem viszonozná!
16/23 anonim válasza:
Normalisan próbálj nyitni a lányok felé és öltözz előnyösen. Ha normálisan oltozol és ápolt, igényes vagy, akkor még ha csúnya az arcod is van esélyed. De valami nagyon nem stimmelhet veled. Nekem még a legrondább, legkoverebb férfi ismerőseimnek is van párjuk. Sőt, van köztük Down-koros, meg bandzsa is.
17/23 A kérdező kommentje:
nem írnak vissza nem válaszolnak, flegmák, bunkók stb.
2022. jan. 15. 21:59
18/23 anonim válasza:
Háromszor próbálkoztál az eddigi életedben??? Na wazze' így tényleg nem fog menni. Ha elmegyek bulizni, akkor 2 perc alatt van hogy több nővel próbálok kommunikálni, felkérni táncolni, meghívni egy italra stb. Egy éjszaka meg sem tudom számolni - s még úgy sincs garancia mindig a sikerre. Mozdulj ki szépen a 4 fal közül, legyen társaságod, barátaid, szociális életed. S nem 3 hanem 300 nőnél próbálkozz. Hozzáteszem a neten a "szia ismi?" típusú üziküldéseket NE számíts bele a próbálkozásokba, mert az nem az.
19/23 A kérdező kommentje:
nem háromszor, értelmezd amit írtam.
2022. jan. 16. 07:05
20/23 anonim válasza:
Nem kell egy férfinek ilyen őszintének lenni. Nekem már 18 évesen volt nőm, nem panaszkodok, de utana sokszor semmi. 23 éves voltam talán, egyszer azt hazudtam a kolléganómnek a munkában, hogy van egy nő, akivel nagyon jók az esték (közben nem volt senki). Addig a kollegina rám se szart, utána meg csillogó szemekkel kerdezte, hogy ma milyen volt az este, néha azt hittem, rám mászik mindjárt. Tudom hogy gáz, hogy hazudtam, de így működnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!